Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem lesz kicsit a tapegyseg?...

Nem lesz kicsit a tapegyseg? Ne vegyek masikat?

Figyelt kérdés
Meg regebben tettem fel itt tobb kerdest hogy milyen gepet is vegyek. Nos azt megvettem, de nem volt benne csak a regi video kartyam a 9500 GT, most vettem egy asus direct cu 2 hd 7970-et, ha jol neztem a hd 7970-esnek egy 8 csatis es egy 6 csatis aramkabel kell, ennek a direct cu2-nek pedig ket 8 csatis, van egy 650W-os corsair tx v2-es tapegysegem, szerintetek eleg lesssz, vagy lecsereljem a tapegyseget egy nagyobbra, ventilatorokkal, winchester-ekkel egybe mindent osszeadtam es ugy jott ki 523W, a tap 80+ -os, nem lesz gond? vagy megerne e inkabb h lecsereljem a tapot nagyobbra? nem rakom be a kartyat addig amig nem tudom h eleg e neki.

2012. júl. 23. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elbirja

ezeket nagyon extrán felfelé kerekiteted

de legalább 100% ra tudod hogy elbirja a táp

ha nem lesz jó valami az nem a táp teljesítménye miat lesz hanem bármi másból adódóan

2012. júl. 23. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Fogyasztásnál soha ne a TDP értékeket add össze, az az elméleti maximum, de azt sosem tudja elérni a gép. Számos teszt készült már erről, 100%os CPU és VGA terhelésen sem éri el a TDP értéket soha, a közelébe sem érnek. Nem kell a gagyi tápot venni, de minden mai egy vga-s rendszernek egy 450es táp már bőven sok, szerencsére fogyasztás terén jó irányba halad a piac.
2012. júl. 23. 12:00
 13/15 A kérdező kommentje:

akkor most megnyugodtan h nem kell masik tapot vegyek :)

koszonom mindenkinek a segitseget :)

2012. júl. 23. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 23. 13:34
 15/15 A kérdező kommentje:
ez az online watt mero nem szamol rendesen...
2012. júl. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!