Nem lesz kicsit a tapegyseg? Ne vegyek masikat?
Grat a kártyához! :)
Bőven elég az a táp.
" ventilatorokkal, winchester-ekkel egybe mindent osszeadtam es ugy jott ki 523W"
Pontosan miket, és mennyit számoltál?
2 db darab? 7970 van gépben?
leirod konfigodat?
kétlem hogy valóban 500w nál többet fogyasztana vagy van bene 10db HDD? 5 blueray 4 ssd
?:D
amugy birnia kell amit te irsz 650W os Corsairnak
Enek a vga nak több monitoron van értelme
kb 12db full hd monitor
ha ugy használod rendben
mármint többen:p (nem 12)
523 wattot az az életben nem fog felvenni.
350 watt a konnektorból, a gép fogyasztása a 300 wattot sem éri el. A crossfire eszik 578 wattot, még ahhoz is elég a 650es Corsair, de a kérdező nem beszél crossfire rendszerről, DirectCUII a kártya neve, nem 2 db van belőle.
Nem kell aggódni a táp miatt, bőven sok bárminek.
koszi Alex1111
csak 1 darab hd 7970 van az asustol a direct cu 2
hat vga-ra mivel ket 8-as csati kell igy 300W-t szamoltam, proci 95 nincs huzva annak 100-at irtam
1 ssd
1 render hdd
a procin a venti
dvd iro
6 darab 12cm-es venti
12W-be szamoltam a hdd-ket, dvd irot, es a ventiket, a proci ventijet szamoltam 15-be de biztos nincs annyi
a config amugy, i7 2600k, mostmar ez a kartya es 8gb ram
" 523 wattot az az életben nem fog felvenni.
350 watt a konnektorból, a gép fogyasztása a 300 wattot sem éri el. A crossfire eszik 578 wattot, még ahhoz is elég a 650es Corsair, de a kérdező nem beszél crossfire rendszerről, DirectCUII a kártya neve, nem 2 db van belőle.
Nem kell aggódni a táp miatt, bőven sok bárminek. "
ezek szerint kicsit elszamoltam a dolgokat :D ebben h mi mennyit fogyaszt nem vagyok tisztaban, ezert is raktam fel ezt a kerdest.
Nézd meg a tesztet, ugyanez a konfig, a ventik fogyasztása elhanyagolható, hogy lenne már 15 watt:)
300 wattnál a géped nem fogyaszt többet, a konnektorból a táp kér olyan 350-360-at.
Egy 400-as Corsair is vígan erőlködés nélkül vinné.
Elég csak a procinak számolni 100W-t, a 7970-nek 250-et, ez is csak akkor ha mind2 max-ra van terhelve.
Mint mondták, még egy második 7970-et is bírna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!