Mi a jele annak, ha tönkremegy a processzor? (többi lent)
Tegnap óta nem kapcsol be a gépem. Megnyomom a bekapcsoló gombot és mint ha nem lenne áram alatt, semmit sem csinál. Gondolom a processzor vagy a tápegység a hibás. A coolert tartó egyik kis "pöcök" le van törve (tegnap vettem észre, egyébként 4 van neki). Mivel olyan mint ha nem kapna áramot a gép, ezért a 2. hibalehetőségnek a tápegységet tartom.
Előre is köszönök minden választ!
Tápegység
proci aligha hibás max nem tetszik gépnek hogy ha hütö nincs rajta rendesen nem tud megfelelöen hüteni
de ilyenkor még bekapcsol a gép csak max azonal leál.
de más hibák is lehetségesek gépben
Köszi a gyors választ!
Maga a gép (alkatrészeinek nagyobbik része) már 7-8 éves.
Egyszer tönkrement az alaplap, vettem is bele, processzorral, meg cooler-rel, ez volt olyan 2 éve, de ezeket is használton vettem, mivel már ilyet nem gyártanak.
Valahonnan kerítek egy tápegységet és kipróbálom azzal.
Mégegyszer köszi a gyors választ
Hát vihar nem volt mostanság errefelé, szóval nem a villám a ludas, viszont ha a táp a hibás akkor az a kora miatt is tönkremehetett, már az is valahol 7-8 éves kor között van.
Ja és az alaplap kap áramot (csak nem tudom mennyit) mivel van rajta egy kis led ami világít ha a gép áram alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!