Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Retro PC segítség?

Retro PC segítség?

Figyelt kérdés
Van egy csodálatos SL-586V alaplapom, szabadidőmben ezzel szoktam foglalatoskodni. CPU órajelet szeretnék emelni, tudom is hogy hogyan kössem át a jumpereket, de ha emelem az órajelet akkor a rendszer többi órajele is emelkedik, pl. a PCI-é. Ezt hogyan tudom valahogy fixálni? Lehet-e egyáltalán, mivel nem találtam a BIOS-ban erre való beállítást(sőt semmilyen frekvenciára vonatkozó beállítást), a BIOS-om Award Modular BIOS 4.51 PG. Vagy az én esetemben nem lehet/nem szükséges az órajel fixálása? azt tudom, h anno(nagyon régen, nem tudom már mikor) volt CPU csere/vagy órajelállítás a gépben. Ekkor valaki már lefixálhatta és nekem már nem kell törődnöm vele? ui. az FSB érték a max-on (66MHz) van, az órajhelnövelés nagyobb szorzó beállítással történne(2.5x helyett 3x) thx.

2012. júl. 21. 20:44
 1/2 A kérdező kommentje:
alaplap link: [link]
2012. júl. 21. 20:47
 2/2 anonim válasza:

Szerintem rossz helyen tetted fel a kérdést, itt nem hiszem, hogykapnál választ.

Pergisztrálj a prohardver.hu fórumán és ha jó helyen teszed fel a kérdést, ott kaphatsz választ is. Ott aztán vannak elvetemült szakik akik érthetnek ilyesmihez is.

2012. júl. 27. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!