Most akkor rosszul jártam? Rosszat vettem?
# 13
Te meg csak végig azon a 128 biten lovagolsz, ami egy adat a sok közül. Egy ilyen szintű kártya még jól elvan azzal, ha jó gyors DDR5 van rajta.
És nem tudom feltűnt e, de a linkelt tesztben a Dirt Showdown van, ami egy Rallys játék, abban szerinted nincs sok por meg füst? Főleg max grafikán?
# 10
Az AMD az előző architektúrához képest kegyetlen rágyúrt egyes területekre, míg a keplerrel az nV megragadt a fermi szintjén. Nem is csodálom, hogy ezek után a gaming evoledes címek erős compute/LDS terhelést fognak alkalmazni, hisz a GCN-nek ez kegyetlen fekszik...
A membusz meg magában semmi, önmagában nem határozza meg a teljes memória sávszelet.
"Te meg csak végig azon a 128 biten lovagolsz, ami egy adat a sok közül. Egy ilyen szintű kártya még jól elvan azzal, ha jó gyors DDR5 van rajta.
És nem tudom feltűnt e, de a linkelt tesztben a Dirt Showdown van, ami egy Rallys játék, abban szerinted nincs sok por meg füst? Főleg max grafikán?"
1. Nem hivatkozunk sorszámmal, mert ha kitörölnek egy-egy választ, utána káosz lesz az egész. Idézz vagy írj óra-percet, mint mindenki más.
2. Hogy tudnék végig lovagolni valamin, amikor ez volt az első hozzászólásom a kérdéshez?
3. Ha értenél kicsit a grafikához, tudhatnád, hogy nem mindegy, hogy az a por particle system vagy forgó 2D sprite esetleg, mert utóbbit is előszeretettel alkalmazzák.
Nos, bár ez a videóból nem látszik/derül ki, hogy melyik, de jól látható, hogy kb. semmi füst/por nincs benne, ami van, az is az 5-6 évvel ezelőtti NFS-ek szintje.
Erről ennyit.
"1. Nem hivatkozunk sorszámmal, mert ha kitörölnek egy-egy választ, utána káosz lesz az egész."
Ezeket nincs okuk kitörölni, hisz semmiben se sértik a szabályt(bár azt megvallom, hogy néha a modik csinálnak inkorrekt dolgokat is).
ma 17:04 (megfelel?)
Nem ennél a kérdésnél volt, de már többször is akadékoskodott valaki ezen a 128 biten mikor a HD7770et ajánlottam, lehet hogy nem te voltál.
Ez a nem jó a 128 bit mert meghal ha so ka por dolog meg kicsit szőrszál hasogatás már, a 7770 még a 128 bit ellenére is hozza a 256 bites 6850 szinjét, újabb driverekkel verni is fogja, szóval ennek semmi értelme.
Az a videó meg... pont egy olyan pályát linkeltél ahol aszfalton mennek és alig van por...
De mindegy is, ezen nem veszünk össze, az idő úgyis engem fog igazolni hogy a 7770 jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!