Rosszul erzem magam a baratnom kijelentesei miatt. Szerintetek szoljak Neki? Nem akar rosszat csak depis a szules ota.
Mindig ugy allitja ba a dolgokat, hogy neki milyen nehez Nekem meg milyen konnyu.Eleg pozitiv tipus vagyok es nem szeretek panaszkodni, foleg, hogy tudom masoknak meg nehezebb.A baratnom meg mindig ostromol, hogy nekem milyen konnyu a lanyommal bezzeg neki....Neki itt van a testvere is es anyukaja is akik segitenek Neki, mi egyedul vagyunk az orszagban.Anyukaja foz mos takarit (ott lakik naluk).Nekem nincs segitsegem es megis ugy erzi, hogy Neki nehezebb.
Olyan frusztralva erzem magam.....O az egyetlen baratnom, es kezdem ugy erezni, hogy meg kellene szakitanom ezt a kapcsolatot Vele.Mit gondolsz errol?
Bocsi az ekezetek hianya miatt.
Szoktam mondani Neki amikor panaszkodik, hogy pl az O gyereke meg fel kel ejjel enni, hogy ennyi idosen az enyem is felkelt meg ne aggodjon, mert egyre konnyebb lesz.
3 honap van a 2 baba kozott.
Ugy erzi, hogy CSAK vigasztalni akarom....persze, hogy akarom, de az igazat mondom, mert tenyleg evett meg annyi idosen ejjel.Sot sokszor kel most is, csak nem enni.
Nem tudok olyat mondani amiben Nekem konnyebb lenne.
Ettol fuggetlenul ugy gondolom szep eletem van.
Van egy gyonyoru kislanyom egy viszonylag normalis ferjem :D elnek a szuleim es testvereim meg van egy nagymamim is.Senki nem komoly beteg a csaladunkban es nem ehezunk es jut amire kell.
En ettol boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!