Az Apple termékek (pl. iMac, iPod, iPhone) tényleg jobbak a velük azonos tudású más márkájú termékeknél, vagy csak azért olyan drágák, mert Apple márkájúak?
De azért az sem szabad elfelejteni hogy az Apple valóban mennyi mindent talált ki. Ha nem lenne, lehet hogy a mai napig nem lenne ennyi érintőkijelzős mobil. Valószínű hogy Android operációs rendszer se lenne. Valószínűleg a tábla pc-k se terjedtek volna ennyire el. Valószínű hogy a ma ismert mp3/mp4/mp5 lejátszók se lennének. Ők találták ki az első grafikus felületet számítógépre, ők látták meg az egérben rejlő lehetőségeket.
Gyakorlatilag rengeteg mindent az Apple talált ki aminek az utódjait, továbbfejlesztett változatait mi is használunk a mindennapokban. Az érdekes hogy mennyi mindenért perelhettek volna már akkoriban, de nem tették. Azt igazából én se értem hogy miért mostanság jött rájuk a pereskedési mánia.
Persze sok dologban meglátták a lehetőségeket, de azért ezek közül sem mindent ők "találtak fel", hanem szépen átvették a többiek, nem túl sikeres húzásait, rádobtak 1-2 dolgot és eladták úgy.
(Régen talán azért pereltem kevésbé, mert tudták, hogy ők is másoltak és visszakapnának pár komolyabb pert.)
Bocsánat, hogy közbeböfögök, de...
"Ők találták ki az első grafikus felületet számítógépre,"
Tévedés! Az első GUI a Xerox Alto számítógépen volt, 1973-ban (ekkor Jobs még csak 18 éves volt). Később Jobs ezen gép alapján alakította ki a GUI felületet az Apple gépre, szóval NEM ŐK találták ki!
Amúgy meg az IT világban mindenki mindenkitől lopta és lopja az ötleteket és pont ezért orbitális baromság, hogy az USA-ban az ilyeneket is le lehet szabadalommal védeni, mert megfojtja az innovációt, pláne ha az ilyenek, mint az Apple még direkt pereskednek is.
Bár én nem ő vagyok, de ugyan indokold már meg miben jobbak?
"needyboy,akinek nincs pénze Iphone-ra"
Ezen jót nevettem, szinte biztos vagyok benne, hogy lenne rá pénze, csak több esze van és nem ad ki fölöslegesen többször annyit érte, inkább olcsóbban vesz jobb cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!