Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Apple termékek (pl. iMac,...

Az Apple termékek (pl. iMac, iPod, iPhone) tényleg jobbak a velük azonos tudású más márkájú termékeknél, vagy csak azért olyan drágák, mert Apple márkájúak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 09:00
1 2 3 4
 1/35 Gugu Gabor ***** válasza:

Alapvetően nem mondanám hogy jobb viszont az aple nem csak a hardvert jelenti hanem a szoftvert is, dizájnt stb.

Szóval kapsz egy elég jó harvert egy jól optimalizált szoftverrel, (ami aztán vagy tetszik, vagy nem)

És persze a márkát is meg kell fizetni.

2012. jún. 28. 09:09
 2/35 anonim ***** válasza:

Nem jobbak.

Sőt... Olcsóbban lehet náluk sokkal jobb, más márkájú terméket venni.

A márka miatt van ekkora túlárazás.

2012. jún. 28. 10:40
 3/35 anonim ***** válasza:
A márkát fizeted meg. A hardver semmivel nem jobb, mint az azonos kategóriájú más márka.
2012. jún. 28. 10:48
 4/35 patriot74 válasza:
45%
Igen jobbak. Igen drágák, dehát a minőséget meg kell fizetni...
2012. jún. 28. 13:00
 5/35 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már jobb, ha UGYAN AZT a hardvert meg tudod venni, UGYAN ATTÓL a gyártótól, sokkal olcsóbban, alam logó nélkül...
2012. jún. 28. 13:08
 6/35 Panda Péter ***** válasza:

#4: Apple fanboy szóllott

nem, nem jobbak, egy másik kérdésnél már leírtam, hogy igazából mit fizetsz meg.

2012. jún. 28. 15:22
 7/35 anonim ***** válasza:
Az tagadhatatlan tény hogy szinte jobbak mindenben. Viszont annyival nem jobbak a többi gyártónál, mint amennyivel drágábbak.
2012. jún. 29. 00:08
 8/35 Panda Péter ***** válasza:

"Az tagadhatatlan tény hogy szinte jobbak mindenben"

ezt cáfolom. mondd, miben jobbak? hardverben? biztos nem. szoftverben? ez szubjektív. dizájnban? ez szintén. supportban? nem feltétlenül.

2012. jún. 29. 01:08
 9/35 anonim ***** válasza:

Nem, tudod miben nagyon jó, és ez magába foglalja a "mindent". A hardverek összeállítása és az operációs rendszer fejlesztése egy és ugyanazon a helyen történik. Minek bele nagy hardver amikor az op. rendszerük annyira jó. Csak feleslegesen eszi az áramot.

Valamint az a hihetetlen egyszerűség, gyorsaság, és megbízhatóság. Ha belépek egy funkciómenübe, onnantól csak 3 gombnyomás/tapizás az egész és akármit elérek, arról nem is beszélve hogy villámgyorsan történik minden.

DE! Ettől függetlenül tartom magam ahhoz hogy egy átlag felhasználónak teljesen felesleges Apple készüléket vennie. Sok gyökér csak azért veszi meg hogy tudjon villogni vele, közben ki se használják rendesen a készülék adta lehetőségeket.

Apple-t annak érdemes vennie akinek a munkája vagy hobbija erősen kötődik a zeneszerkesztés, videószerkesztés, képszerkesztéshez, valamint Apple-re való programok írására.

Tudom miről beszélek. Volt már lehetőségem huzamosabb ideig Apple termékeket használni, és be kell valljam hogy amikor először használtam igen kellemes csalódás volt. Egyszerűen mindenre van valami alkalmazás.

Nekem két gondom van az Apple-el.

1. Az ára. Szeretem az Apple termékeit. De szerintem is baromira túl vannak árazva.

2. Régi játékokkal való kompatibilitás. Mivel én egy elég nagy retro gamer vagyok, ezért 100%-osan sose váltanék Apple-re.

Ha ez a két dolog le lenne küzdve, már rég ott lenne az alma minden lehetséges technikai kütyümön.

2012. jún. 29. 09:38
 10/35 anonim ***** válasza:

"Ha ez a két dolog le lenne küzdve"

Na igen, de sosem lesz, mivel direkt ilyen az üzletpolitikájuk.

Nekem maga az egész vállalat nem tetszik. Utálom, ha ennyire megszabják mit csinálhatok és mit nem.

Ha én megvettem valamit, akkor nehogy már ők döntsenek róla mit tehetek vele.

Valamint undorítónak tartom, hogy állandóan perelnek mindenkit akit csak találnak, csak azért, hogy ellehetetlenítsék az ellenfeleket.

Éljen a "fejlődés", ha rajtuk múlna CSAK Apple cuccok léteznének a világon, semmi más...

Legújabb nagy húzás: [link]

Ennyi erővel az első mobilt le lehetett volna védetni és kész. Soha többet senki nem csinálhat egyet sem, csak ha fizet... (Na meg a másik, hogy a "kinézetet" védik le, de úgy, hogy bárki perelhető legyen vele.... Egyszerűen gusztustalan ez az egész.)

2012. jún. 29. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!