Ez az egér megfelelő FPS játékra?
Érdekelne hogy mi a véleményetek erről az egérről és arról hogy mennyire alkalmas FPS játékok (CoD4, Bf3) játszására.
A mostani egerem elég pocsék szóval nagy ugrást jelentene.
Ez azért tűnik szimpatikusnak mert: sok a gomb, kerámia talpak (nem kopik és jól csúszik) , magas dpi és polling rate, kényelmesnek tűnik, és a kategóriájában olcsó.
A válaszokat előre is köszönöm
".Legközelebb ne bizzál önjelölt szakemberek véleményében"
Mérhetetlenül felb@sztad most az agyam. Ki vagy, hogy itt pofázol? Tedd már ki a neved, kíváncsi vagyok a többi válaszodra. Amúgy meg ajánlom menj be PH! egeres topikjába, ott ugassál. Fura mód ott is mindenki hasonló kép vélekedik. Meg ennyi erővel te most f4te-t is leszóltad, mikor te hozzá képest sehol se vagy(ez kicsit túlzás, úgy pontosabb, hogy te hozzá képest nem is létezel).
Az meg rejtély számomra, hogy miért tűrnek/tűrünk meg, teszed itt az agyad, de mire?
Arra meg már kíváncsi vagyok, hogy a kedves kérdezőnek milyen fps-ben kevés a 3600 DPI. Arra is, hogy egyáltalán kis DPI-n tesztelte. Le lett írva, hogy romlik a célzás ahogy a DPI nő(ez egyértelmű), így k*rvára kíváncsi vagyok, hova nem elég 3600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!