Segítség! A Hard Disk Sentinel azt írja a hordozható vinyómra hogy 9% kondíció és 14 nap van hátra az élettartamából. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs elég pendrive-om, hogy lementsek mindent. Nem is olyan régi, hogy tudott elromlani? :( Ha valaki ért hozzá, szívesen leírom a S.MA.R.T. riportot neki! Egyéb: még ezeket írja: 1432 hibás szektor,1232 gyenge szektor.2012. jún. 11. 15:24
31/47 anonim válasza:
Miféle adat van rajta?
amugy egyáltalán nem fognak vele foglalkozni mi van rajta
lehet helyre hozhatatlan is már akor meg kukába teszik szóval? mitöl agódsz?
és akor ha igen mért nem tudsz 15órát várni?
leirták mért enyi
vagy véletlen emelted ki kérdést?
32/47 A kérdező kommentje:
Ami fontos volt az családi fotók és videók meg még pár fájl a többi nem volt fontos ( ilyen pl filmek, játékok, zenék ). Azért emeltem ki, hátha tud nekem még valaki valami újjat mondani mielött visszaviszam a boltba hétfőn. És amúgy így hagytam éjszakára a gépet úgyh már a CCleaner 1 mentesen átírta, remélem tényleg nem lehet visszanézni semmit.
2012. jún. 17. 09:02
33/47 anonim válasza:
Ha a filmeket és játékokat nem kell felülírni, akkor szerintem nem marad 10 GB-nál nagyobb terület, amit alaposan törölni kell. Ez meg eléggé rövid idő alatt meg van és szerintem a szervízben nem fognak azzal időt tölteni, hogy visszaállítsák a kispista vinyójáról a letörölt adatokat, hátha van rajta valami kompromittáló vagy illegális. Nagyobb gondjuk is van ennél...
34/47 A kérdező kommentje:
Külön nem tudtam beállítani a CCleanerbe hogy mit írjon fellül, csak egybe tudtam az egész 300 gigát. Amúgy lehet hogy nem foglalkoznak vele, csak simán kidobják, de én magamból indulok ki.
2012. jún. 17. 12:43
35/47 A kérdező kommentje:
Ha vissza viszem garanciába, a hozzátartozó kábelt is vissza kell adnom?:P Mert jó lenne tartaléknak.
2012. jún. 17. 20:58
36/47 cipi8 válasza:
Nem hiszem! De bedobod a zsebedbe amikor mész és ha kérik akkor adod ha nem akkor nem!
37/47 A kérdező kommentje:
Mindegy, későn olvastam el amit írtál, odaadtam aztis. Azt mondták elküldik szervízbe... Remélem hibás annyira hogy ne tudják megcsinálni és adjanak helyette egy újjat...
2012. jún. 19. 17:34
39/47 A kérdező kommentje:
Amúgy a western digital vinyókról mi a véleményed? Mellesleg azt mondták az edigitalba h kb 3 hét ez a szervíz időszak.
2012. jún. 19. 20:54
40/47 anonim válasza:
Nekem WD Caviar Blue van a gépemben, gyors, teljesen megvagyok vele elégedve. 0 hibás szektor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!