Mikor gazdaságosabb gépet venni:nyáron, vagy tanévkezdéskor?
Figyelt kérdés
Már a növelt ÁFA-val2009. júl. 3. 16:20
1/7 anonim válasza:
Tanévkezdéskor mindig van több akció is!
2/7 anonim válasza:
Én alapból nem vennék összerakott gépet :)
3/7 anonim válasza:
Én összerakott gépet vettem anno, és 4 évig semmi baja nem volt. Utána is csak fejlesztgettem, és vettem bele ezt-azt.
De attól is függ, hogy mire kell a gép! Ha játékra, akkor tényleg nem jó az összerakott gép, mert a legminimálisabb van benne mindenből és a mai játékoknak már elég nagy a gépigényük.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, mire kell, de az összerakott akciós gépek általában drágábbak, mint ha egy ugyanolyan tudásút magad rakatsz össze szakboltokban (tapasztalat), és mindegy, mikor veszed.
5/7 A kérdező kommentje:
Kiegészítem a kérdést a laptopokkal.Mert ugye azt nem jó darabokban venni :)
2009. júl. 3. 16:41
6/7 anonim válasza:
Laptopot csak akkor, ha nem játékra lesz!
7/7 anonim válasza:
Nekem laptopnál szempont volt, hogy kis helyen elférjen, de relatíve tudjon dolgokat, nem csak internet vagy office, de én ezzel weboldalt szerkesztek, és animációs valamint grafikai szerkesztőprogramokat futtatok. Ezek megkövetelnek hardverben is bizonyos tudást. Én egy MSI Wind laptop mellett döntöttem, és még filmet is jó rajta nézni amellett, hogy az alap szempontjaimnak is tökéletesen megfelel. De szerintem ne szezonális akciókat nézz, hanem döntsd el, mire kell, és nézelődj pl. az árukereső.hu vagy árgép.hu vagy hasonló árösszehasonlító oldalakon, hogy éppen hol mennyibe kerül egy olyan, amire neked szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!