NEm tudok dönteni melyik a jobb?
1 konfig amd fx 8150 és ez az alaplap: [link]
2 konfig proci: [link]
alaplap: még nem tudom de irtam 3 mat ami közül kérek segitséget melyik legyen...
a procihoz.:
melyik alaplap lenne a legmegfelelöbb én erre a 3 ra gondoltam
1. [link]
2. [link]
3. [link]
FOntos játékra kéne----
akkor röviden:
van 2 konfig amit beraktam nektek ami alaplapot meg procit tartalmaz elöször a 2 közül melyik a jobb az intel vagy az amd.
ha az intel akkor beillessztetem 3 alaplapot amit arra gondolok aközül melyik lenne a legmegfelelöbb a 3770es i7es procihozz...
SÜRGÖSSSS!!!! de nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megvan gtx es látom de csak 256bites ..
amugy mi a különbség a 256bit és 384 bit között?
Hát mivel a cuccok amiket leírtál hogy van meg kéne az csak pénzpazarlás,rendes gépet max 300EFt ből össze lehet rakni és az már mindenre jó,nekem pl 7850 es videókártyám van,te milyen felbontásban játszol hogy ennyi videókártya kell talán 1231212232343x343546456457567 felbontásban :)
A diabló 3 azt hiszem fps játék és a múltkor néztem hozzá konfigot max 200EFt ért ajánlották és az már simán viszi,nekem is itt a gépem közel 300EFt költöttem rá cakumpúder kicseréltem a régit és full hd ban játszok,még a max payne 3 is high beállításon megy és az én alaplapom pl 28EFt be került pl de szórjad a pénzt legalább jó lessz a boltnak ahol vásárolsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!