Melyik a jobb? Az az igazság, hogy nem tudok dönteni, nem nagyon értek ehhez.
Figyelt kérdés
Van egy videókártya, melynek két verziója van: egy 512 MB-os GDDR5-ös, a másik egy 1GB DDR3-as memóriával felszerelt vk. Melyik a jobb, mert a GPU órajele és az ára is megegyezik, viszont tudtommal a GDDR5 memória gyorsabb, mint a DDR3. Ti melyiket ajánlanátok? /HD5670/2011. júl. 13. 00:19
1/6 anonim válasza:
A memória nem épp mondható fontos tényezőhöz, mindenképp a GDDR5-t.
2/6 anonim válasza:
A HD5670 nem szabad megvenni, legyen az GDDR5 memóriával szerelt.A Battlefield 3 már nem fog menni a HD5670-el.
3/6 anonim válasza:
Ezt a HD6770 ajánlanám, nem sokkal drágább a HD5670-nél de erősebb.Itt már a Battlefield 3 menni fog.
GIGABYTE PCIE ATI HD6770 1GB GV-R667OC-1GI 21.690,- Ft
4/6 anonim válasza:
mindenképp legyen a kártya GDDR5-ös, akármelyiket is választod
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
A kártyát nem akarom lecserélni, így is már drágábbat veszek,mint terveztem.
Nem játékgépet állítottam össze,csak azt akartam,hogy amikkel játszok,azok ne döccenjenek meg rajta :D
jelenlegi vk-m egy 9600GT, de ez a hd5670 jobb nála, 6770-re meg nincs pénzem :(
Battlefield-el meg amúgy sem játszom :D
2011. júl. 13. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!