NEm tudok dönteni melyik a jobb?
1 konfig amd fx 8150 és ez az alaplap: [link]
2 konfig proci: [link]
alaplap: még nem tudom de irtam 3 mat ami közül kérek segitséget melyik legyen...
a procihoz.:
melyik alaplap lenne a legmegfelelöbb én erre a 3 ra gondoltam
1. [link]
2. [link]
3. [link]
FOntos játékra kéne----
akkor röviden:
van 2 konfig amit beraktam nektek ami alaplapot meg procit tartalmaz elöször a 2 közül melyik a jobb az intel vagy az amd.
ha az intel akkor beillessztetem 3 alaplapot amit arra gondolok aközül melyik lenne a legmegfelelöbb a 3770es i7es procihozz...
SÜRGÖSSSS!!!! de nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mennyi pénzed van az egész gépre? milyen cuccokat akarsz venni, és mi az ami már megvan?
azért kérdezem ezt, mert az általad felsorolt cuccokat feleslegesnek érzem.
4 ilyen vidikarim van [link]
és thermaltake toughtpower 1350-es táp egybe kötve egy 1050w-os fsp táppal szoval tápm van de melyiket lenne érdemes nagyon sokat használom és föleg fps játékokra...
akkor milyen procit vegyek játékra !!!!
csak játék !!!!!!!!!!!!!! föleg fps játék
És hány monitoron játszol? Mert 1 monitorra helyből fölösleges 4 ilyen kártya. Meg 2400W. Arra +1 mikrohullámú sütő is még ráférne...
De ha ennyire sok pénzed van fölöslegben, akkor az i7-es proci, ASUS lap, és egy erősebb vízhűtés, aztán lehet húzni elég komolyan...
értem nem kamu van mindenem csak alaplapot meg procit szeretnék venni játékra akkor magyarán milyet vegyek ?
ramom 1600mh corsair quadkit 16gb
hdd 2 db velociraptor 300gb sata3 10000rpm raid 0ba
mégegyszer csak alaplap meg proci kel milyet vegyek akkor játékra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ssdm nincs az jó ötlet majd samsungot szeretnék
300kt szeretnék rászánni 3évent újitom... de nem szeretném azé fölöslegbe szorni...
akkor milyen alaplap meg milyen proci legyen?
vizhűtés jó ötlet majd körül nézek...
meg majd akkor videó kártyámat is eladom fájó szivvel...
2400w azért kell mer szerinted a 4 kártyát mi tartja el?
honan kapják az árramot rendesen fogyasztanak
amugy azért kell 4 mert cross-fireba vannak kötve és sokat számit azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!