Vásárolt valaki már Samsung NP-RF511-S05HU notebookot?
Az Ed*gitalban most nagyon jó árban kapható és kíváncsi lennék, hogy milyen (mivel nem lehet kipróbálni sehol)?
Főleg a tapipadjának milyensége (érzékenység, kurzor késése a tapipadhoz képest) és az összeszerelés, anyagminőség érdekel.
Köszönöm!
menyi az az jó ár?
edigitalban
240ezer itt és hát hasonlot vagy még jobat is 200 körül is adnak belsö hardverileg
.
persze ha tapipad a lényeg
nekem samsungom van de nem ilyen drága
nincs nagy bajom a tapival csak az hogy szoftveres scrolja van vagyis játékokban nem müködik mindég
és nemtudtam edig "hardveresre" áteni
vagyis tudod fügöleges és viszintes scrol is van
Anyagminöség amikor akoriban vetem renegeteg samsung volt (persze most is van :D)
szóval sokat megnéztem és jó anyaguak voltak konkrétan ez mien arról csak olvasni lehetne ilyen árú laptopnak biztos van tesztje is valahol.
.
szerelhetöségröl az enyémet könyü böviteni ram, hdd terén viszont ha kikel pucolni ventit akor egészet szét kel szedni... és hát van egy két furcsa elhelyezés (persze biztos kicsi hely miat)
a lényeg hogy majdhogynem teljesen dsrabjaira kelet szedni és bizony a tapipad és billentyü kábeleit nagyon nehéz volt viszadugni mert rövidek és közvetlen öszekel teni majdnem a két részt és ugy öszedugni kábelt
.
tudom lehet eben máshogy van sokminden de talán segítet
ha beirod googleba és utána a teszt vagy test et? semilyen nincs anglol se? persze akor nem HU laptopot kel csak simán a típust ha angol test et keresel
Köszönöm a válaszokat. Igazából olyanok véleménye érdekelne aki vett ilyet. Tesztet találtam róla, de nem pontosan ez a hardver, mert az RF511-nél is van több konfiguráció.
Szóval továbbra is érdekelne a melegedés és esetleges további tapasztalatok.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!