Szerintetek melyik notebookot lenne érdemesebb megvenni: Samsung RV508 vagy Acer eMachines E732-3382G50MN?
A helyzet az, hogy 100 000-es keretből kell gazdálkodni. Ha az előző kettőnél tudtok jobbat ebben az árfekvésben kérlek mondjátok!
Tapasztalatok, tanácsok érdekelnek...
Toshiba Satellite C660D-16E Notebook
eben nem integrált a vga ha az kell
és amd cpu
100000 alatt van
nem bocs:(( mégse elnéztem:(
hát acer az a legjobb ebben az árban talán
de hát integrált a vga bene de ha nem baj akkor mindegy
munkára, netezésre böven elég szerintem
én ezt veném árkategoriában
hát ASUS :)
Acer lehet hogy jó de én nem igazán pártolom
ezt leltem ár határban hát sok boltba irja arukereso és dedikált a vga bene és szépnek jónak tünik meg asus:P
de te döntesz
ha fontos a sporolás és nem számit hogy játszani lehesen vele anyira akor én olcsobb könyebb tipust venék aminek akkuja jól birja (sajnos akkura nagoyn en melehet rákeresni csak utolag hogy hogy birja
én is ebben a bajban vagyok nagyon tertos akkus laptop kéne
6-8 óra min
ez tetszik még
iponon viszont elég jól tudsz keresni laptopra és olcsó és ha Budapesti vagy akkor "közel" van.
vagy kikeresed itt és megnézed hol árulják még
Szerintem ez a dell nem éri meg
2gb ramal csak
320gb merevlemez
integrált vga
most enyiért jobat is kapsz olcsoban
dell márkát fizesd meg vagy mért?
persze etöl még lehet egy jó kis laptop
sokan ajánlják a 3 év garanciát de hát 200 alat szinte nincs is olyan laptop ha ez olyan lehet elgondolkodtató de szerintem akor se éri meg (nemtudom hány év garańciás a dell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!