Melyik notebookot lenne érdemes választani a 150-160 ezres árkategóriában, Samsungot vagy Toshibát?
Toshiba Satellite L750D - 12K vagy L750 - 1H5
Samsung NP300E5Z - S02HU vagy NP300E5A - S03
alapvetően a Toshiba mellett voksolnék, de nem értek hozzá, plusz szóbajött még Msi meg Asus, de arról mindenki lebeszélt.
Asus ról mért beszéltek le?
MSI nél most választék sincs szóval igazából nincs is mit msi n gondolkodni
na de Asus? a vezeto laptop gyártó a Dell melett és mondhatni én sokkal jobbra tartom Asus st és minden másban is nagyon jókat csinálnak alaplap, optikai meghajtó stb...
szóval Asus t is nyugodtan vehetsz ha találsz jót
mire használnád laptopot és menyit szánsz rá maximum pénzt?
Ja ok 160ezres av kérdésben van bocs:D
159900 ért tegnap látam i3 2xxx el és gt540m el Asus laptopot pl. játékra nagyon jó ilyen árba nem leltem ilyesmit többet
de persze lehet joban keresgélni
meg mi a fontos számodra az számít
köszi az infókat! :)
nem játszanék rajta, csak a egy strapabíró, erős gépet szeretnék, ami sokáig működik. :)
Először is aki lebeszélt az azt se tudja mit mond... Samsung hulladék tört win7-t nem lehet crackelni mert némelyiken az SLIC tábla más... a toshibakat nem ismerem...
ASUS eléggé strapabíró cuccokat dob a piacra
MSI Eléggé bika GAMER márka
és én személy szerint eme 2 márka mellé az ACER-t ajánlom nekem is az van és tökéletesen megy;)(nekem GAMER acer notim van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!