Mennyit ér ez a PC?
Figyelt kérdés
Proci: AMD Sempron LE-1250 2.2ghz AM2
Ram: 2x2Gb Kingston HyperX Limited Edition 1066mhz
Alaplap: Asus M4A785D-M Pro
Videókártya: ATi Radeon HD 4200 1GB (S.M 4.1, DX 10.1)
Táp: Acorp 300W
Meghajtó: LG DVD (Secur Disc, Super Multi)
Ház: XDL Hero (plexis)
2012. jún. 3. 22:56
11/14 anonim válasza:
winyó nincs benne?
akkor talán megérné a 20-at, bár elég harmatos.
13/14 anonim válasza:
Én vagyok az 5-ös és az első. Mégis mi sértő van abban, hogy azt írtam, hogy észrevettem, hogy 4 giga RAM van a gépedben, és hogy a típusa ritkaság, ezért drágábban tudod adni ahhoz képest, amit fentebb írtam? Jelentettelek, és nagyon remélem, hogy kibannolják a kedves stílusodat az oldalról, mert ők is látni fogják, hogy abszolút semmi sértőt nem írtam. A hozzád hasonlónak itt nincs helye.
14/14 A kérdező kommentje:
Elmondom, hogy azért van 4giga ram benne, hogy ne legyen lassú és, azért ilyen típusú, mert olcsón jutottam hozzá. Egyik barátomtól vettem. Elnézést a trágár viselkedésem miatt.
2012. jún. 18. 15:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!