Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg olyan rossz a SAPPHIRE...

Tényleg olyan rossz a SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT ?

Figyelt kérdés
Olvasgattam fórumon és volt aki azt írta,hogy gagyi a hűtése vagy volt aki azt mondta gagyi mert nincs rajta kapcsolható dual bios és leginkább a SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT NITRO+ ot ajánlgatták meg dícsérgették mindenkinek.Most akkor dobjam ki a SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT kártyámat?

febr. 5. 02:26
 1/7 anonim válasza:
Tényleg jobb a Nitro, mint a Pulse, de kidobni azért nem kell.
febr. 5. 04:10
 2/7 anonim ***** válasza:
A GPU a lényeg egy videokártyán. A többi mellékes. Hangos a hűtése? Ha nem, akkor nem gagyi.
febr. 5. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem irigylem azokat, akiknek csak kétféle minőség létezik, sz.r vagy nem sz.r... meg azokat, akik egy ilyen véleményt azonnal komolyan vesznek. Persze, dobd ki azonnal, mert valaki ezt írta!
febr. 5. 08:38
 4/7 A kérdező kommentje:

2/

Még nem tudtam kipróbálni mert még várom a gép többi alkatrészeit,hogy össze szerelhessem.Anno volt egy 3 ventilátoros kártyám ami jó halk volt és kicsit parázok,hogy ez mivel 4cm-el meg 1 ventilátorral kisebb mennyire hangos lesz.-Lehet azért van ez bennem mert régen volt két zotac kártyám egy 2060 meg egy 3060 és azok terhelés alatt az őrületbe kergettek biztos volt a venti fordulatuk vagy 2000.Mondjuk azt is tudom,hogy a zotac kisebb kártyái spórolósak szoktak lenni a hűtés meg a méret téren szóval a két zotac kártya mérete hűtésileg meg mindenhogy is hangyafasznyi volt a sapphiréhez képest.Mondjuk a pulse kártyánál mikor kicsomagoltam már a méretén meglepődtem pozitívan,arra is emlékszem,hogy az előző kártyámon volt ilyen dual bios kapcsoló amit sosem használtam az oc-ra volt gyárilag kapcsolva én azon is hagytam.

febr. 5. 11:33
 5/7 A kérdező kommentje:

3/

Általában a pénzesek szokták lenézni a fő dolgokon kívül a többit és azt vagy leszólni vagy meg sem említeni.A kidobást amúgy meg csak képletesen értettem.

febr. 5. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó kis kártya ez. Nyilván a 2 ventis hangosabb kicsit,mint a 3 ventisek de cserébe kisebb házakba is befér. Ha jó a aszellőzése a háznak, akkor nem nem egetverő a különbség.

A dul bios kapcsoló meg annyit csinál,hogy OC módban folyamatosan járatja a ventit,míg a másik állásban lekapcsolja ha nincs terhelve.

febr. 5. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:

6/

Az fura mert nekem ami volt 3 ventis kártyám az oc módban volt nem a silentben és mikor alapjáraton ment akkor álltak a ventilátorok.Ennél nitro+ nál menne ha OC-ra van kapcsolva?Egyébként a mostani házamnak elég jó szellőzése van.

febr. 5. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!