Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan jó az AMD? CPU-ra...

Miért olyan jó az AMD? CPU-ra értve, vganál nem tagadom, hogy mennyire jók.

Figyelt kérdés
Intel kevesebbet eszik, nem melegszik annyira, és foglalataiba vannak mindig felső szegmensű modellek. Akkor miért ajánlja őket itt mindenki? Egyszerűen most nem jó vétel, csak egyesek ezt nem fogják fel vagy mi?

2012. jún. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Én se, de a lelkükbe gázoltam, egyiknek írtam is egy privátot.

Na tisztáztam a fejembe a dolgokat. A kaveri steamroller lesz, ami szintúgy egy feltupírozott bulldozer. Azt meg gondlom nem fog külön jönni, már csak APU képében.

2012. jún. 3. 01:04
 42/51 anonim ***** válasza:
Az meg megint fura nekem, hogy a steamroller debütál a kaveriben, de ugyan ez az architektúra megy szerverbe is.
2012. jún. 3. 01:10
 43/51 anonim ***** válasza:

:D

Akkor jó. Még tovább erősödik az APU CPU része. :)

Szerintem sem fog jönni GPU nélkül. Főleg ha addigra elterjedtebbek lesznek az APU-k.

Ha a Trinity mellé Cayman CPU-t lehet tenni Dualba, akkor ha egy HD6990-el is működnie kell?

2012. jún. 3. 01:10
 44/51 A kérdező kommentje:
Ez elég érdekes, ma is tanulok valamit, pedig épp, hogy csak elkezdődött a nap :D
2012. jún. 3. 01:12
 45/51 anonim ***** válasza:
Am kérdező, bocs hogy itt írunk, bár ez is a kérdés témájához tartozik. :)
2012. jún. 3. 01:15
 46/51 anonim ***** válasza:

Hogy megy e HD 6990-el? Szép is lenne...

Amúgy nem is gondolkoztam még rajta, bár ha a trinity IGP-je a caymanra épül közvetlen, szóval az sincs kizárva.

2012. jún. 3. 01:16
 47/51 A kérdező kommentje:

Nem gond, sőt elég érdekes.

Ha nem gond akkor egy kérdést is.

Hart írtad, hogy a deccant törölték, de itt volt több ok is. Mikre gondoltál?

2012. jún. 3. 01:18
 48/51 anonim ***** válasza:

A Brazos is elég volt a Cedar Trail ellen.

Én most ezen gondolkodtam, mert így egy 3as CF lenne, de az integrált GPU jóval kisebb teljesítményű mint a Cayman XT(és a kétmodulos Piledriverrel nagy CPU limit lenne).

2012. jún. 3. 01:22
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem volt meg a gyártó kapacitás. Végül meg lett, és egy hónapos késéssel lehetett is volna gyártani, de ez nem történt meg. Mire fogva? Mindjárt itt a Kabini. Persze ezt úgy, hogy annál is simán lehet késés stb...

Az egész egyszerűen az volt, hogy az atom nem volt ellenél a brazosnak, így elég volt kiadni a 2.0-át, némi ránc felvarrással. Az már más kérdés, hogy nincsenek fényévnyi távolságok azért az atomhoz, és mire itt az utód addig szvsz simán meg tudja ezt az intel szorongatni, vagy épp legyőzni.

2012. jún. 3. 01:22
 50/51 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. jún. 4. 02:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!