Miért olyan jó az AMD? CPU-ra értve, vganál nem tagadom, hogy mennyire jók.

Az Intel IGP-nek még van hova fejlődnie.
Ez az L4 cache az IGP-nek érdekes.
Most jobban utánanéztem a Kaverinek, és olvastam valami FS2L foglalatról. Ez az FM2? Vagy az AMD átmegy Intelbe foglalatok terén?

Szerintem ha mégis új socket kell a Kaverinek, biztosan oka lesz rá az AMD-nek. Hiszen az AM2/AM2+/AM3/AM3+ kompatibilitást jól megoldották.
Kaveriban a CPU marad a Piledriver? Csak a VLIW4-et váltja a GCN?

Legjobb tudomásom szerint igen, a GCN lesz csak újítás.
Abban meg én is bízok, ha valami miatt lenne is egy FM2+ mondjuk, akkor a vissza fele kompatibilitást megoldják.

Ez az FM2+ nem rossz elképzelés.
FM2 lapok mikor jönnek?
Szerintem a Computexen már lesz pár darab asztali Trinity és lehet hogy többet is megtudunk a teljesítményről.

Igen olvastam már azt, hogy a kaveri steamroller modulokból áll majd, de most, hogy mi lesz már a fene se tudja. No meg az a táblázat se mai csirke, össze vissza mennek a dolgok(mint pl a deccan is törlésre került, bár ennek több oka volt).
Az FM2 lapok elvileg augusztus lesz, de ahogy mondod 100%, hogy a Computexen le lesznek leplezve, hisz már az ECS már tegnap megtette.

Új "barátom" van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Majd hozzámszokik :D

Igen, még sok minden változhat. Szerintem a Kaveriből lesz még 2014-es megjelenés is.
Azt hiszem az AM3+nál is így volt, a 900 chipsetes lapok a Computexen indultak. Ezért is várom. Meg jön a HD7990. :)
Érdekes hét lesz ez (Computex és E3) Talán a nextgen konzolokról is lesz valami info (és a GTA:V-ről 8 hónap után)-ezt várom a legjobban :).

Már látta ezt a kérdést egy i3 tulaj vagy egy Intelfan.
Az első oldalakon mindenki le lett pontozva. :)
Annál a kérdésnél most 2 % nélküli válaszoló van? Nem igazán értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!