Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan jó az AMD? CPU-ra...

Miért olyan jó az AMD? CPU-ra értve, vganál nem tagadom, hogy mennyire jók.

Figyelt kérdés
Intel kevesebbet eszik, nem melegszik annyira, és foglalataiba vannak mindig felső szegmensű modellek. Akkor miért ajánlja őket itt mindenki? Egyszerűen most nem jó vétel, csak egyesek ezt nem fogják fel vagy mi?

2012. jún. 2. 22:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Az Intel IGP-nek még van hova fejlődnie.

Ez az L4 cache az IGP-nek érdekes.

Most jobban utánanéztem a Kaverinek, és olvastam valami FS2L foglalatról. Ez az FM2? Vagy az AMD átmegy Intelbe foglalatok terén?

2012. jún. 3. 00:16
 32/51 anonim ***** válasza:
Ezt az FS2L dolgot egy helyen én is láttam említve, de semmi több. Biztosat meg nem hiszem, hogy mi "átlagos halandók" tudunk, van elég kérdés az egésszel kapcsolatba. Azt meg remélem, hogy FM2-be még legalább a kaveri belefér, nem lenne jó még egy fm1 féle "egy széria és pá"-t látni.
2012. jún. 3. 00:20
 33/51 anonim ***** válasza:

Szerintem ha mégis új socket kell a Kaverinek, biztosan oka lesz rá az AMD-nek. Hiszen az AM2/AM2+/AM3/AM3+ kompatibilitást jól megoldották.

Kaveriban a CPU marad a Piledriver? Csak a VLIW4-et váltja a GCN?

2012. jún. 3. 00:27
 34/51 anonim ***** válasza:

Legjobb tudomásom szerint igen, a GCN lesz csak újítás.

Abban meg én is bízok, ha valami miatt lenne is egy FM2+ mondjuk, akkor a vissza fele kompatibilitást megoldják.

2012. jún. 3. 00:32
 35/51 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom hogy csak a GCN.

De ebben 2013-ra már a Steamroller van:

[link]

2012. jún. 3. 00:35
 36/51 anonim ***** válasza:

Ez az FM2+ nem rossz elképzelés.

FM2 lapok mikor jönnek?

Szerintem a Computexen már lesz pár darab asztali Trinity és lehet hogy többet is megtudunk a teljesítményről.

2012. jún. 3. 00:39
 37/51 anonim ***** válasza:

Igen olvastam már azt, hogy a kaveri steamroller modulokból áll majd, de most, hogy mi lesz már a fene se tudja. No meg az a táblázat se mai csirke, össze vissza mennek a dolgok(mint pl a deccan is törlésre került, bár ennek több oka volt).

Az FM2 lapok elvileg augusztus lesz, de ahogy mondod 100%, hogy a Computexen le lesznek leplezve, hisz már az ECS már tegnap megtette.

2012. jún. 3. 00:44
 38/51 anonim ***** válasza:

Új "barátom" van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

Majd hozzámszokik :D

2012. jún. 3. 00:48
 39/51 anonim ***** válasza:

Igen, még sok minden változhat. Szerintem a Kaveriből lesz még 2014-es megjelenés is.

Azt hiszem az AM3+nál is így volt, a 900 chipsetes lapok a Computexen indultak. Ezért is várom. Meg jön a HD7990. :)

Érdekes hét lesz ez (Computex és E3) Talán a nextgen konzolokról is lesz valami info (és a GTA:V-ről 8 hónap után)-ezt várom a legjobban :).

2012. jún. 3. 00:51
 40/51 anonim ***** válasza:

Már látta ezt a kérdést egy i3 tulaj vagy egy Intelfan.

Az első oldalakon mindenki le lett pontozva. :)

Annál a kérdésnél most 2 % nélküli válaszoló van? Nem igazán értem.

2012. jún. 3. 00:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!