Ha baráti társaságban tagadom a holokausztot és valaki felveszi telefonnal a beszélgetést és az Rtlklubon leadják, akkor engem börtönbe zárnak?
Szerintem nem, mert baráti társaságban adtad elő, és nem az rtl klub nézőinek.
Azt csukják, aki leadta az rtl klubon.
Rengeteg tévhit kering itt a szájkosár törvényről.
A nyugati példákból kiindulva ez nem elsősorban a baráti körben, kocsmában Holokausztot "tagadó" egyszerű emberek ellen irányul... Ennél ők sokkal dörzsöltebbek!
A törvény lényege, hogy olyan neves történészek munkáját meggátolják akik komolyan szeretnék kutatni a Holokausztot és eme munkájuk során olyan roppant kellelmetlen tényekre bukkannának, mint például hogy nem is voltak gázkamrák, nem volt tervezett megsemmisítés, ill. hogy az áldozatok száma a milliót sem érte el.
Ezt szeretnék ők feltétlenül meggátolni, ha pedig valaki mégis veszi a bátorságot hogy kinyissa a száját akkor azt a valakit (ismétlem, ezek rendszerint neves történészek szoktak lenni) mások számára elrettentés képpen bebörtönzik, lejáratják, meghurcolják.
De persze Mutyisztán nem a fejlett nyugat, ezért kizárni nem tudom, hogy téged mint egyszerű embert nem fog elvinni a nagy fekete autó, hiszen köztudott hogy amit a nyugati gojoknak szabad azt a magyar gojoknak már nem engdik meg uraik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!