Mivel jobb AMD Phenom II X4 Black Edition, mint a sima AMD Phenom II X4?

Nekem van egy bő 2 éves X4 945 procim és több, mint 1 éve egy HD6850 hozzá. A monitorom 1680x1050-es (3 éves). Azt kell mondjam, hogy egész jól mennek a játékok, bár van ahol meg lehet fektetni a GPU-t (azaz 20fps környékére vagy az alá esni). Persze a játékok zöme megy max grafikán, de ha nem, akkor is egy sima magas beállítás, mérsékeltebb szűrőkkel még belefér (így már élvezhetően futnak és még mindig ütős a látvány). Lényegében még elégedett vagyok a cuccal. Amik komolyabban megizzasztják a vasat:
Crysis 2 - Ultra +DX11 pack +Hi-Res pack
The Witcher 2 - Ultra +übersampling
Metro 2033 - Very high +DX11 (Advanced DoF + Tesselation).
BF3 - Ultra + DX11 +4x élsimítás (2x-es élsimivel már szépen fut).
Skyrim - Ultra (néhány helyen volt egy kis fps esés, bár az újabb driverekkel elvileg már jobb)
Batman Arkham City magas tesszellációval helyenként megreccenhet
A többi játék, amit próbáltam, szépen futott:
Mafia 2 (Physx nélkül)
Alan Wake, Rage, Mass Effect 3, Dead Space 2, CoD MW3
Alien vs Predator (3), Dirt 3, Alice: Madness Returns, Bulletstorm, Star Craft 2 (nagyon nagy csatában leeshet az fps 25 körülire)
Nyomtam pár régebbi gémet is, de azok értelem szerűen repültek a gépen.
:)

Kérdező addig míg erről a konzol generációról portolnak, és az APU-k se erősödnek lényegesen, nincs okod félni a játékoktól.
A Max Payne 3 gépigénye, meg ha megnézed már elvben is kamu, ne húzd fel magad rajta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!