Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől jobb az SSD mint a sima...

Mitől jobb az SSD mint a sima merevlemez?

Figyelt kérdés
Milyen SSD-t vegyek, ha csak a op.rendszert akarom rátelepíteni?
2012. jan. 31. 14:11
 1/9 P.O.C. ***** válasza:

Lassú mechanikus alkatrészek helyett, gyors elérésű flash memória chipeket tartalmaz.

Mihez kell? Laptop/asztali gép?

2012. jan. 31. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól, hogy sokkal gyorsabb és tartalmaz mozgó alkatrészt. (csendesebb)

Rendszer SSD-nek elég egy 60GB-os is. Én például biztos valami gyorsabbat vennék pl: corsair force gt

2012. jan. 31. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
* nem tartalmaz
2012. jan. 31. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:
asztali gépbe lessz.
2012. jan. 31. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem jobb, csak más.

Gyorsabb a véletlen elérés, maga a sávszélesség a csillagászati árúakat leszámítva általában kisebb, mint mondjuk egy sima minőségi vinyóé.

Alapvetően nagyon drága, még a gagyik is.

Nagyon kicsi a mérete.

A flash memória garantáltan tönkremegy egy idő után. Egy SSD-t nem fogsz 30 évig használni, az biztos.

2012. jan. 31. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó te normális vagy? Ki akar egy SSD-t vagy HDD-t 30 évig használni? Amúgy az általam említett SSD-re 3 év garancia van tehát ugyanannyit kapnak mint a hdd-k. Ezt a cikket is olvasd el: [link]
2012. jan. 31. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:
14:50: Egyrészt kérdés, hogy te normális vagy-e, ha a 30-at szó szerint értetted, másrészt lehet, hogy te milliomos vagy, és mindig mindenből újat veszel, s a régit a kukába dobod, de sokan nem, és a használt cuccoknak óriási piaca van, ha nem tudnád.
2012. jan. 31. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Aha... Akkor ennyierővel írhattál volna 100 évet is nem? Az meg rég rossz ha valaki kamuból vagy irónából túloz, mert az azt jelenti, hogy nincs rendes érve...

Elárulom, hogy én sem vagyok gazdag és nincs ssd-m és szoktam használtan vásárolni. Bár ez nem tudom hogy jön ide...

2012. jan. 31. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért kellett volna ott érvelnem, amikor még utána jelentél meg kötekedni. Nem vagyok jós, hogy előre lássam, hogy majd jön egy kis b*zeráns, és miatta inkább 100-at kéne írni, nehogy megsértődjön.
2012. jan. 31. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!