Csombor kérdése:
Core 2 Duo mennyivel jobb mint a sima Dual Core?
Figyelt kérdés
Egy játéknak a rendszer követelménye 2,8ghz intel core 2 duo
Nekem van egy Intel d cpu dual core proceszorom 3ghz 3,75ghz re húzva , működni fog ha igen más játékoknál hogy kalkuláljak mennyivel kell nagyobbnak lenni a sebességnek , hogy jó legyen?
2012. jan. 16. 22:12
1/12 A kérdező kommentje:
fejtsd már ki légyszíves?
2012. jan. 16. 22:17
2/12 anonim válasza:
ha 3,75re van húzva elég lesz mindenhez.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jan. 16. 22:25
4/12 anonim válasza:
Azért mert kb a kérdéssed olyan, hogy a kocsik a jobbak vagy a BMW? Semmi értelme. A a C2D is Dual Core, mint ahogy a BMW is autó.
5/12 anonim válasza:
Mi a CPU-d pontos típusa? Mert nem mindegy hogy Pentium Dual Core (ami egy butított Core 2 Duo) vagy Pentium D (ami egy régi P4-re épülő 2 magos). A Pentium D jóval gyengébb.
6/12 anonim válasza:
mennyi hülyeséget hordtok össze. Pedig érthető a kérdés, szerint a Core 2 Duo jelentőssen jobb mert újabb stb, de 3,75-ön a dual core is bőven jobb lesz mint a 2,8-as c2d.
7/12 anonim válasza:
# 6
Te írsz hülyeséget, de minek...
Mint már írtam is, nem tudjuk hogy neki Pentium Dual Core van e, vagy a régi Pentium D. Mert nagyon nem mindegy! Ha Dual Core akkor simán jó lesz, de ha Pentium D, az még agyonhúzva is gyengébb mint egy Core 2.
8/12 anonim válasza:
De hol van it szó Pentium D-ről???? Az egy egy magos régi proci emberek!! Itt kettő típus volt említve a core 2 duo és a dual core. És még én beszélek hülyeségeket...
9/12 anonim válasza:
Te bizony, kezdve azzal hogy a Pentium D nem 1 magos hanem 2...
Amúgy olvasd már el mit írt a kérdező:
"Nekem van egy Intel d cpu dual core proceszorom"
Ott van hogy d...
10/12 anonim válasza:
pentium d dual core = dual core csak nem írta ki. Az Core 2 Duo az különbözik tőle, valamennyivel erőssebb. De ha annyi van leírva hogy Pentium D akkor az 1 magos. Nehogy már elhitesd valakivel hogy egy 2 magos 3,2Ghz-es procit elver egy egymagos 2,8-as AMD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!