Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2011-2012-ben melyik a legnagy...

MSC kérdése:

2011-2012-ben melyik a legnagyobb grafika igényű jéték (játékok)? lesz-e erősebb 2- éven belül

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 22:10
1 2
 11/16 bp1985 ***** válasza:

BF 3 verseng a címért.

Amin normálisan elfut a bf3. 2,8 x2, 3gb ram, 5670 ati. Ez egyáltalán nem számít erőgépnek.

2012. máj. 22. 23:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen engine-t akartam írni, de az kimaradt (fáradt vagyok, lemarad ez-az). A jó grafika meg relatív. Battlefield3é az egyik legszebb amit láttam, de azért jó lenne, ha lassan elérnénk oda, hogy filmszinten adják a képi világot a játékok. (Jó tudom nem ma lesz, mert jellemzően nem áll rendelkezésre megfelelő számítási kapacitás, és így nincs értelme fejleszteni) Sajnos a konzolok nagyon visszafogják a grafikai fejlődést...
2012. máj. 22. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:

"Amin normálisan elfut"

Ki beszélt itt normálisról? A witcher 2 is elfut egy 4 éve közepesnek mondott gépen, de nála is az übersampling nevű megoldásról volt szó, amihez egy mai felső közép kategos kártya kell.

2012. máj. 22. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy a 75-os válaszadó meg a grafikáról beszélt, ott meg a BF3 nagyon is jó, és legalább nem olyan szarul optimalizált mint a Metro.
2012. máj. 22. 23:26
 15/16 Panda Péter ***** válasza:
az APU-k tömeges elterjedése közelebb fogja vinni a PC platformot a konzolokhoz, ez talán fog segíteni a fejlődésben.
2012. máj. 22. 23:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen levelibéka kérdéseket, hát ki tudja ezt megjósolni, lesz e komolyabb igényű játék. De biztos lesz, különben leállna a piac.
2012. máj. 23. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!