Melyik az a játék, (lesz) aminek a legjobb a grafikálya? 2012
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 20:27
1/13 anonim válasza:
Grafikája, b@szki, pontos j. Ülj le, egyes.
3/13 anonim válasza:
Lehet inkább a tanulmányaiddal kellene foglalkozni:)
4/13 hajszárító49 válasza:
GTA 5 annak nagyon szép lesz meg most a GTA IV(4) most a legjobb de majd jön a GTA 5 akkor meg az lesz :D
5/13 A kérdező kommentje:
bocs a ly* j ért ritka szó
2012. jan. 26. 13:48
6/13 anonim válasza:
Azt hallottam hogy a GTA4 nem annyira szép, mint hardverigényes, szóval én csínján bánnék az ilyen kijelentésekkel. :)
7/13 A kérdező kommentje:
hát csak anyi a gond a GTA 4-el,hogy Xbox 360ról nemkódolták át rendesen PCre ezért leszarozzák pedig elég sok a PCjátékos és megtehették volna
2012. jan. 27. 21:40
8/13 anonim válasza:
Crysis 2. Tudtommal.
A grafika a gépedtől függ...
Grafikája szóról annyit, hogy a grafika szótőhöz rendelt -ja toldalék minden esetben pontos j !!! Akármilyen szó mögé írod be! Ami a lesz-et illeti a mondatodban, nem lehet tudni mi lesz... ! IQbajnok...
9/13 anonim válasza:
Melyik az a játék, (lesz) aminek a ...
1. Magyartalan.
2. Nem tudom mi lesz.
ld.: első komment -> ülj le, egyes!
10/13 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 10. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!