Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs 1.6 hoz mi a LEGJOBB cfg? HELP

Cs 1.6 hoz mi a LEGJOBB cfg? HELP

Figyelt kérdés
Ja és steamos vagyok, csak elég egyszerüen bemásolni a cstrike mappába a letöltött configot és kész? Mejik config a legjobb? mit használtok? PLS :D segitsetek! unom már az alap cfg-t:D
2012. jan. 24. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
2012. jan. 24. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

alap a legjobb ..

szoval azzal hogy ujj cfg-dvan jobban nem játszol .. max kiraknak 1-2 gombot gyorsbillre

2012. jan. 24. 15:58
 3/11 anonim válasza:
Kedves első válaszoló. Én itt nézegettem a kérdéseket, és erre találtam. A kérdő véleményt kérdet, azt. hogy szerintetek/szerintünk mi a LEGJOBB config, ne hogy hol talál configokat?
2012. jan. 25. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Az a legjobb amit magadnak írsz.

Állítsd be a célkereszt méretét / színét.

Egér érzékenységet.

Fegyverváltást úgy ahogy akarod.

Esetleg átállíthatod a gombokat.

2012. jan. 31. 13:31
 5/11 anonim válasza:
Valaki el tudja nekem küldeni az alap cfg letültő linkjét?? léci köszönöm előre is :D
2012. júl. 10. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
am hogyan kell berakni a cfgt?
2013. febr. 3. 08:48
 7/11 anonim válasza:

#5: ahhoz, hogy alap cfgd legyen nem kell mást csinálnod, mint kitörölni a cstrike mappából a .cfg fájlt és elindítani a játékot. Ezzel a játék automatikus beállításokra ugrik, és akár hiszed, akár nem alap cfgd lesz.

#6: YouTube is van a világon:

http://www.youtube.com/watch?v=vaTSQz5C0t4

Amúgy meg, hogy érthetőbb legyen: cstrike mappába berakod tegyük fel a sajat.cfg configot, elindítod a játékot, és a konzolba beírod, hogy exec sajat.cfg.

2013. febr. 15. 08:29
 8/11 anonim válasza:
Ja és kérdező: A legjobb cfg az, amit te csinálsz magadnak. Ajánlom a Ratekkel való kísérletezgetéseket, mert ezek az egyedüli beállítások, amelyek a játék valamilyen pontján segítenek, a többi beállítás, csak személyre szabott.
2013. febr. 15. 08:35
 9/11 anonim válasza:
énis steamos vagyok de igen letöltesz 1 cfg t, vagy csinálsz egy sajátot, azt berakod a cstrike mappába, majd ha beléptél cs be a 0 val lehívod a console-t, és oda beírod ezt exec cfgneve.cfg, én igazából keresőbe beszoktam írni pl 2013 aim cfg leszedek eggyet, és ha bejön akkor használom ha nem keresek másikat, bár nekem most saját cfg m van, de addig amíg nem az volt én így csináltam, ja de kell hozzá 1 winrar kicsomagoló is amivel kitudod bontani a letöltött cfg file-t ha rar ban van, remélem tudtam segíteni :D
2013. aug. 13. 09:50
 10/11 anonim válasza:
na kedves kérdező, az alap cfg az az amikor felteszed a gépedre a steamos cs-det,és nemírszbe semmit a console ba,hamár bevan írva pl:cl_dinamiccrosshair 0 azmár nem alap cfg,de igazából,szerintem ha saját cfg-t csinálsz az a legjobb,mind1 hogy milyen cfg-t szedsz le,attólmég nemlősz jobban,nekemis sajátvan decsak azért mert pl:nemszeretem chatben hogy téglavörösen írok,ezért azt átírtam hogy kék legyen,de ha nemtudod hogykell cfg-t csinálnod elégha console-t lenyitod a 0-val és beírod oda amit szeretnél parancsokat,és már saját cfg-d van ennyi
2014. jan. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!