most a legjobb grafikára érted, vagy a legrosszabbul optimalizált game érdekel?
"lesz-e erősebb 2- éven belül"
Bocs, mostanság nem szándékozok jósnak felcsapni. Amúgy valszeg igen, jönni fog a Crysis 3, meg mi egymás.
2012. máj. 22. 22:15
2/16 A kérdező kommentje:
a legnagyobb grafika igényűre gondolok kb a crysis 3nak mi kell majd ?
2012. máj. 22. 22:23
3/16 anonim válasza:
Jelenleg a Witcher 2 és a BF 3 verseng a címért. Hogy a jövőben mi lesz, azt megtudhatod, ha holnap nézed a Telejósda adását.
2012. máj. 22. 22:26
4/16 anonim válasza:
"a legnagyobb grafika igényűre gondolok"
Akkor gratulálok, teljesen új kategóriát hoztál létre.
Szerintem te a legnagyobb gépigényűre gondolsz, nem?
Na azért a címért beszállhat a The Witcher 2(az übersampling miatt), a Total War Shogun 2(van egy-két olyan megoldás benne ami hardvert "darál"), a BF3, de én még mindig a legvacakabb optimalizációval rendelkezettnek a GTA 4-et mondanám.
A Crysis 3-nak mi kellesz? Honnan tudjam én azt? Még nem jelent meg...
2012. máj. 22. 22:28
5/16 anonim válasza:
A GTA 4 ocsmányul néz ki, és csak optimalizálatlan. Nem dolgoztatja meg a gépet, éppen ezért nincs nagy igénye, csak nem használja, ami van. Olyan ez, mint amikor benézel a hűtőbe, és azt mondod, nincs semmi kaja, közben meg az összes polc tele van.
2012. máj. 22. 22:35
6/16 Panda Péter válasza:
ez a kajás hasonlat nem a legjobb. ha már kaja, akkor úgy mondanám, hogy a GTA IV kizabál mindent a hűtőből, de mellé nem nagyon néz ki jól.
2012. máj. 22. 22:39
7/16 anonim válasza:
"A GTA 4 ocsmányul néz ki, és csak optimalizálatlan."
Én egy szóval nem mondtam, hogy grafikai szemmel is nézem, én optimalizálatlan játékokról beszélek. Abban a kategóriában a GTA 4 tagadhatatlanul a koronázatlan király, persze ha a grafikát is vesszük, mesze nincs pariban egy Witcher 2-vel. Az meg, hogy én az egyiket írtam, arra legyen elég ok, hogy teljesen nem bírtam kivenni mit is akar a kérdező, és hát nem is segített eben.
2012. máj. 22. 22:40
8/16 Panda Péter válasza:
amúgy nem igazán látom értelmét ennek a kérdésnek. nem tök mindegy? egy jó játéknál a grafika sokadlagos tényező. csak egy plusz elem, ami jó esetben erősíti a játék hangulatát. ha egy játéknál a grafika a legfontosabb, az már régen rossz.
2012. máj. 22. 22:40
9/16 anonim válasza:
Most jön az új unreal, annak lesz igénye, cserébe viszont végre rendes grafikán lehet játszani...
2012. máj. 22. 22:52
10/16 Panda Péter válasza:
új engine jön, azt nem hiszem hogy már az új játékot is hivatalosan bejelentették. amúgy szerintem már most is vannak elég jó grafikájú játékok, nem tudom mire fel állítod az ellenkezőjét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!