Mitől lehet lassú egy gép? Tudom ez látatlanul nehéz kérdés, de örülnék pár alternatívának.
Pl ha megnyitok valamit, aránylag soká bukkan elő, legalábbis nem rögtön, dolgozik. Ha meg több dolog közt váltogatok néha ki is fagy egy-egy ablak, és szintén nagyon dolgozik. Hely van vagy 250G, aránylag új a vinyó, az összes többi cuccról nehezeket ne kérdezzetek, csak ha megmondjátok hogy nézzek utána, mert nem értek hozzá...:)
Ja és gyakran kiírta amikor nagyon dolgozott, hogy kevés a virtuális memória. Azt mondták azzal ne törődjek de valami leírás alapján átállítottam 1-1gigára amit írtak és azóta nem problémázik ezen. Mondjuk tény, hogy ettől még vacakol...:)
úú hát az marha kevés ram annyival örülj hogy bekapcsol a XP...
Figyelj 6-8 ezer FT egy 1 GB-s ram, érdeklődd meg a boltokban (be ne menny itt nekem a zöldségesbe XD)
Figyelj vedd meg a ramot mondom nem sok, aztán a berakása..
Nekem sikerült, de esetleg barátaidat kérd meg, vagy valakit aki ért ehez. Vésze esetbe ugorj neki te. Egyszerű.
Figyelj ha megnyitsz egy programot, az eszi a procit, és a ramot. Meg minden mást is. Na most 1 GB RAM a minimum ami szükséges, 2 az már elég egy sima gépbe.
Tehát rögtön észre veszed a változást ha veszel ramot. Hát nem olyan drága az DDR1-s RAM, de ha 2 vagy talán ha 3 de ezeket nem hinném, még olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!