Konfig (? ) A kérdés mező tartalmazza
↑
Ehhez még megy egy fsp hexa 400w-s táp... házat és az összeszerelést kihúztam mert lusta voltam visszamenni...
A kérdés: Ezeknek mennyit fog kb esni az áruk karácsony utánig? (mert most ugye magasak az árak)
És ezeknél van jobb ennyi pénzért?
játékra kell majd... ilyen The Witcher 2-be legyen 25-30 fps-em :D nekem elég az 1024x768-as felbontás is, és mediumon... ha megy ennél gyengébb gépen is annyival akkor szóljatok :D
Ennyiből eőrsen ajánlom hogy inkább ezt a VGA-t vedd:
Sokkal jobb mint a DDR3-as 5570.
Vinyót meg inkább ezt venném:
Olcsóbb mint a Black, és csendesebb is, meg nagyobb a tárhely. Kicsit ugyan lassabb, de nem sokkal, szerintem jobban megéri.
Alaplap is jobb lenne AM3+os, ennyiből mondjuk ez:
SZAR a config alapból a Táp már édeskevés ehhez már egy ilyen kell : [link]
Aztán videókártya semmit nem forog és a memória mhz-ra kevés szal kuka a configod ha netán kell egy fasza gép én mindenestűl összeírok neked egyet itt neten és átküldöm
TomThunderbolt:
Hát szerintem aki 650W-os tápot ajánl egy alsó-közép kategóriás konfighoz, az inkább ne írjon össze semmit...
Amit összehordtál itt az tiszta hülyeség, te valami kontár lehetsz aki okosnak próbál tűnni...
Komoly táp:D 650 W :D
halgas a többiekre
kicsit aránytalan konfig szerintem de lesz ez jobb is
ha halgatsz többiekre már jobb lesz
kivéve táposra!
amugy meg szerintem jövö év elején tervezd ujra ezt a gép vásárlást akkor remélhetö igazi áresés
de hát maximum anyi mint amenyi párhónapja volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!