A MSI jo marka? (Kérdés túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretnek egy uj laptopot venni.
Kaptam egy jo arba levot. Csak attol felek h az msi nem jo marka, mert olyan "eros" joval olcsobban mind egy ilyen Asus pl.
Mar neztem a neten sok hely, kb 50-50%ba irtak h szar es h jo.Epp ezert nem tudok donteni.
kerlek ertelmes valaszokat adjatok, s olyanok akinek van tapasztalatja:)
Bocs a hulye fogalmazasert, de almos vok:P
Mivel személyes tapasztalatot kértél így az enyém: Az MSI laptopban jó márka és van olyan jó mint a konkurencia a drágább gépekben viszont alacsonyabb árszegmensben nem ajánlanám. Na ez volt a tapasztalatom.
Viszont valljuk meg az MSI nem rossz márka viszont a konkurencia jobbat kínál.
tehát ha teheted akkor másik gyártó terméki között nézegess.
Az MSI laptopokba nem a legjobb sot inkabb rossz
Tulmelegedik, tonkremegy stb..
Viszont eleg jo videokartyakat gyart
Szerintem nem rosszabb, mint bármelyik laptop márka. :)
Laptopból igazán minőségit úgyis csak negyedmillió fölött kapsz, az alatt szinte mindegyiknél kompromisszumokkal kell szembenézned. No persze ez relatív, attól függ, hogy milyenek az igényeid.
Mi a fontos? Anyaghasználat? Hardver? Kinézet? Felszereltség? )
Ez mindenkinek más.
Laptopnál a legjobb személyesen kipróbálni vásárlás előtt, jól szemügyre venni. Azért nem kis pénz és nem két hétre veszed.
Ja tényleg.
nagy igazság hogy ha lehet vársárlás előtt próba.
Hiszen pl a billentyűzetet nem árt megnézni milyen.
Koszi a valaszokat, ment a zold:)
Amugy en itt nem kaptam 3 ev garis laptopot, lehet azert mert romaniaba elek...
Lehet hulyen hangzik, de nem tudom h mit jelent ez "Sandy Bridge architektúra köré épülő processzor", elmagyarazna valaki kerlek,mert egy jo laptopot szeretnek venni.
KB 120-130 ezer forintem lenne ra.
Kaptam egy ASUS-t is ugyan ilyen arba, az is nagyon jo mind ez az MSI, de csak annak 512mb-os volt a video kartya, az MSI-nek pedig 1gb-s.
Nem tudom melyik eri meg jobban:S
Segitsetek kerlek, meg nehany valasszal:)
Elore is koszonom:D
Egyszerű.
Ha tudod linkeld be a laptopokat így tudunk dönteni hogy melyik a jobb. Egyébként VGA-nal nem a fedélzeti memó a legfőbb szempont.
A Sandy Brige meg az intel második generációs i3/i5/i7 procijai. Egyébként nem feltétlen kell ehhez ragaszkodnod mivel lehet jó lenne neked egy AMD Liano-s gép.
Nem kell nagy roman tudas ahhoz hogy megertsd ami az oldalon van:D
Egyebkent en az aust vennem 1 mert nekem jobban tetszett 2 jobb a videokartyaja de a te dontesed te valassz
Amugy emagrol is rendelhetsz en is onnan rendeltem a toshiba laptopom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!