Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ATI és Nvidia videokártyák?

ATI és Nvidia videokártyák?

Figyelt kérdés

Melyik miben előnyösebb?

Ha venni akarnék, akkor melyiket ajánlanátok?

2012. máj. 8. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#4vok!

Én nem azt mondtam hogy azt vegye meg csak én válaszoltam a kérédésére hogy Nvidia párti és még elmondtam hozzá hogy nekem ilyen kártyám van és azért vettem meg mert rákényszerültem mert alaplapi videókártyám az elbaszódott ami meg volt benne az meg elfüstölt mert nem vettem észre hogy elbaszódott benne a hűtő de már amúgy is venni akartam de már sürgősen kellet és rákényszerültem arra! Persze ha most vennék VGA-t akkor tuti hogy nem ezt venném meg meg akkor sem azt vettem volna meg csak arra volt pénzem ha most kellene vennem akkor egy HD7000-es szériát vennék!

És ezért most nem kell leértékelni a válaszomat!

2012. máj. 8. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
De ez szinte nem érv az nV mellett. Ha egy HD 3450 lenne a gépedben ugyan ott vagy.
2012. máj. 8. 20:09
 13/13 anonim ***** válasza:
A GT 210 az milyen csoda? Most nézem, hogy még a 3450-nél is jóval gyengébb. Kb az FX5200 szintjén van? :D
2012. máj. 8. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!