ATI és Nvidia videokártyák?
Melyik miben előnyösebb?
Ha venni akarnék, akkor melyiket ajánlanátok?
Ati már nincs,meg vette az AMD
Én AMDt ajánlanék.
Mindenképp nVidia, márcsak azért is, mert az ATi kártyák több éves fejlesztések, ráadásul maga a márkanév mára már megszűnt.
TROLL MODE: OFF
AMD és nVidia kártyák terén más a helyzet. Az AMD nagyon beerősített. Ha szükséged van az nVidia 3D Vision Pro által nyújtott pluszokra (ehhez számolj hozzá még 130k-t egy normális 27"-os monitorra, mert akkor már ne adjuk lejjebb) és egymonitoros rendszerre tervezel akkor GTX560.
Ha nincs szükséged a 3D-re, akkor HD7850, egy 70k-s Dell U2412M mellé. :)
# 4
Micsoda érvek...
Amúgy pontosan két kártyát is mondhatnál, ahogy az első írta(vagy ha nem kettőt, de pontos típusokat). Amúgy ha most nem vesszük a GTX680-at, akkor az utóbbi időben az egyetlen értelmes nV dVGA a GTX 560Ti volt. Egyedül a CUDA szólt az nV mellett, de az a felhasználók nagyon kis %-át érinti.
Ja és a d visionnak is van megfelelője, HD3D.
"EN210 1gb 128bit VGA-val nyomom és még mindig viszi a 2011-2012-es játékokat"
320*200-as felbontáson?
#4 vok!
Nem 1280X1024-ben nyomom! És közép grafikán!
Ezekkel a játékokkal: Forma1 2011, Black Ops, Dirt3, Alien vs Predator, WRC, TDU2!
És régebben azért vettem meg ezt a kártyát mert akkor nem volt pénzem csak erre de egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem!
@6: Hoppááá, ezt nem is tudtam. Pedig már kezdtem átállni a kék-piros oldalra ezmiatt...
Amúgy, bocsi de muszáj elsütnöm.. :P
- Tudjátok mitől kék az Intel és zöld az nVidia?
- Mert a piros AMD kék-zöldre verte. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!