Notebook videokártyák: ATI vagy NVIDIA jobb bluray filmek lejátszásához, és melyik jobb játékhoz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 14:21
1/5 Panda Péter válasza:
ATI, ATI. bár ez lehet feladatfüggő is, de átlagban jobb az ATI (illetve AMD).
2/5 anonim válasza:
A típustól függ, nem a gyártótól. Bluray lejátszásához már bármelyik modern kártya elegendő.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, azért kérdeztem, mert nekem most ATI van, de van egy olyan problémám, hogy rondák a színek (sötét és sárgás), mitől lehet ez? Az Ati Catalysttel próbáltam állítgatni, de sosem lesz olyan szép, mint egy jóval régebbi Nvidia kártyával rendelkező notebookon, ez gondolom nem a videokártya hibája, ha ennyien ajánlják az Atit, de nem tudjátok, mitől lehet? Valami gyári képernyő-beállítás hiba? Szerviz szerint jó ez így, de tényleg durván látszik a különbség, ha mellé teszünk egy másik notebookot.
2012. jan. 8. 19:20
4/5 anonim válasza:
Egy másik kérdésben egy GT540-esre panaszkodik valaki, ugyanezekkel a tünetekkel. Szerintem vagy a panel vacak, vagy a lejátszó szoftver hülye, esetleg a driverben kallódott el valami. Szerintem próbálj ki más programokat is.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem csak videora értettem sajnos, hanem mindenre, tehát a háttérképtől a böngészőig minden minden ilyen sötét és sárgás:( Ez tényleg lehet panel hiba?
2012. jan. 16. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!