Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pixel shader verzió, videókárt...

Pixel shader verzió, videókártyák ölik egymást?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az Nvidia Geforce gt520m nevű videókártyának a pixel shader verziója milyen? Nem találtam sehol az interneten.... A másik, hogy a laptopomban két videokártya van egy integrált chipsetes HD meg egy Nvidia Geforce gt520m 1gb-os. Amikor játszok és megnézem a dxdirect-ben akkor csak integráltatat adja ki, mintha nem is használná a nagyteljesítményűt.... Így nem a fut a Call of Duty 4 amin játszani szeretnék pedig a gépem paraméterei a következők:

-Intel Core i5-ös 2300-2900 mHz turbo boostos processzor

-Ram 6GB

-Merevlemez 500 GB-os

-Videokártya a fent említett 2 db

Mi ilyenkor a teendő, már egyszer lekapcsoltam a kisteljesítményűt de akkor nem működött rendesen a gép...

A válaszokat segítséget előre is köszönöm: S. ANdrás

2012. márc. 7. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
biosban tilsd le az integráltat!
2012. márc. 7. 15:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem fog tönkre menni tőle a maga a grafikus megjelenítés? Biosba bekapcsoláskor a del gomb lenyomásával jutok be?

Üdv.: S.András

2012. márc. 7. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:

igen a del-el de amikor bekapcsolod a gépet ki is irja !

sztem nem lesz semmi baja! legalábbis semmi ilyesmi mivel a z integrált tiltva a normál vga meg szépen müködik4

2012. márc. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!