Miért pörög ennyire?
Két napja hozták meg a laptopom a szervizből, ahol állítólag alaplapot cseréltek benne. Most az van, h a gép működik rendesen, már ki is kapcsol ahogy kell (mert tegnap még azt nem csinálta). Viszont használat közben, miután felállt a windows, ennek értelmében tehát aközben is, ahogy ezeket a sorokat írom, nagyon magas fordulatszámon pörög a processzor ventilátor és fújja ki a levegőt az arra megadott helyen. Máskor akkor csinált ilyet, ha HD filmet néztem, vagy valami nagyobb műveletet végeztem a géppel, de most meg már egyfolytában ezt csinálja.
Korábbi témám ebben az ügyben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Magyar nyelvű természetesen a garancia papírja. A vicc az egészben az, h azon fel is van sorolva csomó MO-i garanciaszerviz...az más kérdés, h márc.10-én mind megszűnt és egyedül Lengyelországban szervizelik egész Európában. A miskolci fogyasztóvédelmi főfelügyelőséggel már beszéltem (mivel B-A-Z megyében lakom...egy kis városban...rokonom szegedi és mikor nála voltam azért vettem ott, mert ott nagyobb volt a választék, bíztam a márkában, és h ennyi pénzért csak nem adnak szart...azon kívül a szegedin kívül pl miskolci garanciaszerviz is fel volt tüntetve), azt mondták nem az ő hatáskörük. :S Annyit mondtak, h a kártalanítás háromféleképpen történhet:
1, adnak egy ugyanolyan gépet mint az enyém, csak újat;
2, a gépem értékében választanom kell egy másikat a boltban;
3, visszaadják a pénzt.
Hivatalosan a 2. és 3. pont a vásárló akaratán múlik, ugyanakkora bolt lojalitásán is a miskolci fogy-ik szerint. A szegedivel próbál nővérem most tárgyalni, egyelőre semmi hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!