Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért pörög ennyire?

Miért pörög ennyire?

Figyelt kérdés

Két napja hozták meg a laptopom a szervizből, ahol állítólag alaplapot cseréltek benne. Most az van, h a gép működik rendesen, már ki is kapcsol ahogy kell (mert tegnap még azt nem csinálta). Viszont használat közben, miután felállt a windows, ennek értelmében tehát aközben is, ahogy ezeket a sorokat írom, nagyon magas fordulatszámon pörög a processzor ventilátor és fújja ki a levegőt az arra megadott helyen. Máskor akkor csinált ilyet, ha HD filmet néztem, vagy valami nagyobb műveletet végeztem a géppel, de most meg már egyfolytában ezt csinálja.

Korábbi témám ebben az ügyben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

2012. máj. 4. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nézz körül a bios beállitásokba hátha bekapcsolták az állandó hütést
2012. máj. 4. 09:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de annyira azért nem vagyok pro. :S A BIOS-ban annyit szoktam, meg annyira értek hozzá, h a BOOT-olási sorrendet megváltoztatom telepítés előtt. Pontosan hol/milyen címszó alatt keressem?
2012. máj. 4. 09:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Bocs most nézegettem a LENOVO IDEAPAD B560 as bios át és nincs sok állítgatni való nem lehet fordulatot és egyéb dolgot álltani Hivd fel a szervizt és kérdezd meg tőlük hogy mi az oka !!
2012. máj. 4. 09:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Miért volt első izbe szervizbe ?
2012. máj. 4. 09:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Oké, köszi. A gond csak annyi, h egyedüli szerviz (egész Európában) egy országban van, Lengyelországban és őket se lehet elérni sehogy se. Van egy zöld szám, ami a LENOVO hibabejelentő száma, azon egy romániai diszpécser fogadja a hívást...

Amúgy kb egy hónapig volt oda, majd visszaküldték, Lengyelországból, h alaplap kicserélve, (adtak egy papírt is róla, amin a gépem sorozatszáma van, egy dátum és az, h alaplap csere) használd more. A Románok meg úgy tudják, h visszaküldték, de javítás nélkül... és vigyem vissza a boltba, h jóváírást kapjak. Csak a bolt meg nem fizet addig, míg a Lengyelországi szerviz nem ismeri el, h sz*r a gép. Szal nehéz ügy ez. :S

2012. máj. 4. 09:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Mert nem lehetett bekapcsolni...bekapcsoltam, nem boot-olt, meg semmi, fekete háttér (a monitor része be se kapcsolt), majd egy idő után a proci venti felpörgött egy nagyon magas fordulatszámra és fújta ki a levegőt oldalt...de akkor sem történt semmi más és kikapcsolni se lehetett utána, csak ha áramtalanítottam, vagy ha hosszan nyomtam a bekapcsoló gombját.
2012. máj. 4. 09:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Jan.28-án vettem 2 év garival, márc.10-én halt meg (9-én zárt be az összes mo-i szerviz), márc.23-ápr.23-ig volt Lengyelországban, és most szerdán küldték vissza nekem...ugyanolyan szarul, ha még nem szarabbul.
2012. máj. 4. 10:02
 8/14 anonim ***** válasza:

A kérdés az hogy hol vásároltad?

itt magyarországon?

2012. máj. 4. 22:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Magyarországon, egy szegedi laptop boltban! Magyarországon is lakom. A boltba is ezt mondtam, h veletek vagyok kapcsolatban, tőletek vettem, nem a Lenovo-tól, ezért tőletek várom a jóváírást. De hogy ők (már mint a bolt) nem írhatnak jóvá, míg a Lenovo selejtnek nem minősíti a gépem. :S
2012. máj. 5. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:

EGY JÓ TANÁCS

FOGYASZTÓ VÉDELEM ILL ÜGYÉSZSÉG !!

A GARANCIA MAGYARNYELVÜ:))

??

2012. máj. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!