Szerintetek milyen operációs rendszert rakjak fel majd a laptopomra?
Figyelt kérdés
Lesz egy Dell Inspiron 1100- ám, szerintetek milyen operációs rendszert rakjak rá? Alapból Windows 7 Ultimate lesz rajta de nem bízok benne, hogy azzal minden jól megy. Fontos, hogy Windows XP- t semmiképp nem rakok fel! Az Ubuntu- ra is gondoltam, mert nekem ezekre kell: net, zene, film, minecraft :).2012. ápr. 11. 20:37
11/18 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy a Windows 7 Ultimate nagyon jó, hisz nekem is az van a PC- men. Én abban nem vagyok biztos, hogy egy ilyen hardware alatt is akadásmentesen fut, és az Ubuntu is ezért jött szóba, mert annak, nincs akkora követelménye. Annyira nem ismerem a Windows 7- eket, hogy tudjam, melyik lenne a legjobb hozzá. Az is lehetséges, hogy felrakok egy kissebb követelményű Windows 7- et, de olyat amin van Aero mert az tetszik :).
2012. ápr. 14. 12:09
12/18 anonim válasza:
Akkor Windows 7 Home Premium a jó választás.
13/18 A kérdező kommentje:
A Windows 7 Home Premium- nak van a legkissebb követelménye amellett, hogy van Aero?
2012. ápr. 15. 01:28
14/18 A kérdező kommentje:
És Windows 7 Ultimate- röl lehet frissíteni Home Premium- ra?
2012. ápr. 15. 01:30
15/18 anonim válasza:
Te vagy a legnagyobb h*lye, ha lecseréled a Windowsot egy Ubuntura. Erre csak az a véleményem, hogy Fúúúújjjj!!!!!
16/18 anonim válasza:
"Te vagy a legnagyobb h*lye, ha lecseréled a Windowsot egy Ubuntura."
Na, inkább ne kezdjünk el vitatkozni, hogy ki a hülye...
G.
17/18 A kérdező kommentje:
Légyszives ne menjen át veszekedésbe az egész! Ott tartottam, hogy akkor a Windows 7 Home Premium a legkissebb követelményű Windows 7 amellett, hogy van Aero? Mert akkor arra frissítem az OS- t. De valaki válaszolna, hogy Ultimate- ről Home Premium- ra lehet- e frissíteni?
2012. ápr. 15. 23:51
18/18 A kérdező kommentje:
Már mindegy, nem lesz laptopom. Kössz a válaszokat!
2012. ápr. 29. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!