Szerintetek milyen operációs rendszert rakjak fel majd a laptopomra?
Figyelt kérdés
Lesz egy Dell Inspiron 1100- ám, szerintetek milyen operációs rendszert rakjak rá? Alapból Windows 7 Ultimate lesz rajta de nem bízok benne, hogy azzal minden jól megy. Fontos, hogy Windows XP- t semmiképp nem rakok fel! Az Ubuntu- ra is gondoltam, mert nekem ezekre kell: net, zene, film, minecraft :).2012. ápr. 11. 20:37
3/18 anonim válasza:
Ha jól tudom, a Minecraft fut Linux alatt is, szóval azt javasolnám, abból meg Ubit.
De nézz utána, hogy igazam van-e.
G.
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor Ubuntu 12.04? Mi történt, alszanak a Windows fanok :D?
2012. ápr. 11. 21:17
5/18 anonim válasza:
Ubuntu +1.
Azzal biztos, hogy nem lesz gondod. Esetleg, ha nagyon sokat használtál Windows-t akkor meg kell szoknod. És én is úgy tudom, hogy a Minecraft megy Ubuntu alatt így az tökéletes választás számodra.
6/18 A kérdező kommentje:
Először kicsit tesztelgetem, hogy hogy fut rajta majd felrakom az Ubuntut, a CD- je megvan.
2012. ápr. 11. 22:20
7/18 Wolfenstein2000 válasza:
Win7 alatt is megy a minecraft...
8/18 anonim válasza:
You don't say?
Mondtuk is egy árva szóval, hogy nem megy? -.-"
9/18 A kérdező kommentje:
Nem ugy értem. Nem azt tesztelem, hogy a minecraft fut e Windows alatt, azt tudom, hogy fut. Azt nézem meg, hogy a Windows 7 Ultimate hogy fut a laptopon.
2012. ápr. 13. 07:17
10/18 anonim válasza:
Nehogymár a legjobb windows 7 rendszeredet helyetessíteni akarod egy ingyenes (attól még nem olyan rossz) op rendszerrel, ez ugy 50k a laptop árából, de nekem mind1. Nekem is ultimate van eredetiben, és elmondhatom hogy nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!