Milyen operációs rendszert rakjak fel az új laptopomra?
Nagyon szép, van webkamerája meg minden egyéb, csak o.p. rendszert nem raktam rá.
Eddig csak Windows XP-vel(volt egy Daytona) volt dolgom, de állítólag a Windows alatt minden lefagy(ezt én még nem nagyon tapasztaltam), a Vista-ról azt hallottam mindenki utálja(???-mondjuk lehet, h csak egy Vista gyűlölő mondta), a Windows 7-el meg nem kompatibilis minden játék(alapból mindent XP-re csinálnak)(Nem tudom, h milyenek vannak, de én csak ezt a hármat ismerem).
Ezekből mi igaz azt nem tudom, de amiért én XP-t használtam csak eddig és amiért nálam nem volt még 'wondóz alatt minden lefagy' ezért én XP-t választanám, de kíváncsi vagyok olyan véleményére aki mind a hármat vagy kettőt használt már.
Ui: Ha lehet linket is másoljatok be ahonnan le lehet tölteni(legújabb verziót). Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!