Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van-e olyan oldal, ahol össze...

Van-e olyan oldal, ahol össze lehet hasonlítani szerver processzorokat teljesítmény alapján?

Figyelt kérdés
Van pár régi, 2004-es szerver, amit le kell cserélnünk újakra (kb 2010-es konstrukciókra), és szeretném nagyjából látni, hogy mivel is számolhatunk nagyságrendileg (mert az 1-1-es megfeleltetés nem működik egy 2,3GHz-es és egy 1GHz-es proci között).
2012. ápr. 2. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztosan vannak online magazinok, akik szerver procikat is tesztelnek. Google a barátod :D

Ez nem részletes, de gyors áttekintést ad:

[link]

2012. ápr. 2. 10:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, első dolgom nekem is a net volt, ezt az oldalt is néztem, de sajnos nekem Sun procikra kellene, az meg nem szerepel az oldalon. Ezért reménykedtem, hogy hátha ismer valaki ilyen oldalt.
2012. ápr. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!