Miért van az, hogy alacsonyra vagy közepesre kell állítanom a grafikai beállításokat pl. : a Left4Dead-ben vagy a King Arthur-ban, miközben erős gépem van?
Figyelt kérdés
Kifejtve: A L4D-vel multizni szoktam a koleszban és úgy is előfordul a 20 alatti fps, hogy leraktam low-ra.
Amúgy meg általános probléma, hogy durván melegszik a gépem.
Ezért is szoktam visszavenni a grafikát.
Na de a poén az, hogy jó gépem van.
Töltöttem fel egy képet a .kepfeltoltes.hu-ra a gépem adatairól:
Link: [link]
Direkt link: [link]
(Nem tudom mi a különbség, ezért mind a kettő fajtát belinkeltem.)
2012. márc. 19. 13:24
1/17 Csiß válasza:
A procidért cserébe megmondom a választ :P
2/17 anonim válasza:
nem jók a linkek. próbálj élményindexet nézni hátha az megmutatja mivel van gond.
3/17 anonim válasza:
ja de, jó csak nem jól csináltam.. nem lehet hogy túl régi neki a játék? :D Bár szerintem ez butaság mivel nem olyan régiek.. csak ez jutott eszembe. :D
vsync?
4/17 A kérdező kommentje:
2012. márc. 19. 14:35
5/17 A kérdező kommentje:
A Vsync mindig ki van kapcsolva, hacsak nem magától állította be, de még, akkor is kiveszem néha a biztonság kedvéért. De egy ilyen gépnél úgy gondolom, hogy nem kéne, hogy ilyen gondjaim legyenek.
2012. márc. 19. 14:39
6/17 Csiß válasza:
Hát ezen a gépen kb 200 fps-nek kéne lennie nem 20-nak.Wowban mennyi van?(vagy sc2-t nyomatod?:O )
7/17 A kérdező kommentje:
Csiß< Az általad említett játékokkal pont nem játszottam, de amúgy a L4D fps-ét is csak azért tudom, mert kiírja a bal felső sarokban. Ja és végig a 2 részére gondoltam a(z) L4d-nek.
2012. márc. 19. 15:22
8/17 anonim válasza:
az 525m azért nem egy izmos vidkártya, inkább egy átlag középmezőny. a tényleg nagyteljesítményű gamer vidkártyák úgy a 68xxM, és az 555M (GF106 magra épülő verziók) magasságában kezdődnek. persze elég durva ár és még durvább fogyasztás/hőtermelés mellett...
9/17 A kérdező kommentje:
Attól még 2 GB-os és az említett játékokat simán, szó nélkül vinnie kéne full grafon. Egyébként a Crysis 2-vel és a Crysis Warhammerrel semmi gondja pedig szerintem azoknak nagyobb a gépigényük.
2012. márc. 19. 16:01
10/17 A kérdező kommentje:
A Counter-Strike Source is mutatja az FPS-t játék közben és ott a leg alacsonyabb érték is 170 felett volt a legmagasabb meg 280 felett egy kicsivel. Általában meg 200 felett van valamennyivel.
2012. márc. 19. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!