Miért van az, hogy alacsonyra vagy közepesre kell állítanom a grafikai beállításokat pl. : a Left4Dead-ben vagy a King Arthur-ban, miközben erős gépem van?
Kifejtve: A L4D-vel multizni szoktam a koleszban és úgy is előfordul a 20 alatti fps, hogy leraktam low-ra.
Amúgy meg általános probléma, hogy durván melegszik a gépem.
Ezért is szoktam visszavenni a grafikát.
Na de a poén az, hogy jó gépem van.
Töltöttem fel egy képet a .kepfeltoltes.hu-ra a gépem adatairól:
Link: [link]
Direkt link: [link]
(Nem tudom mi a különbség, ezért mind a kettő fajtát belinkeltem.)
FPS: szedd le a fraps nevű progit, videó felvevő, de méri FPSt is.
Mi az a "Crysis Warhammer" ? Te írtad, de én ilyenről még nem hallottam !
eXtreme D.j. > Bocsi, elírtam azt a játékot. A Crysis Warhead-re gondoltam.
Leszedtem a Fraps nevű progit és ahogy 'dejan' mondta kipróbáltam single playerben a progi segítíségével sikerült játék közben egy csomó képet készítenem.
Abból kiválasztotam 11-et és feltöltöttem azokat is.
Azt hiszem az utolsó kép tartalmazza abeállításokat, amin ment a játék futás közben. Minden felraktam maximumra és, mint a képeken is jól látszik, mégis bírja a gép. Persze ez csak 1 játék és a hűtéssel még mindig gond van ugyanis, míg csináltam a képeket (10 perc) 90° körül volt a proci hömérséklete.
Várom az ötleteket és az eddigieket köszönöm.
Tudnál ajánlani 1 esetleg 2 jó, megbízható oldalt, ahol tudnék nézni magamnak hűtőpadot? Vagy egyből egy megfelelő terméket is ajánlhatsz, ami jó a 17'3-as notimhoz.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!