Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy alacsonyra...

Miért van az, hogy alacsonyra vagy közepesre kell állítanom a grafikai beállításokat pl. : a Left4Dead-ben vagy a King Arthur-ban, miközben erős gépem van?

Figyelt kérdés

Kifejtve: A L4D-vel multizni szoktam a koleszban és úgy is előfordul a 20 alatti fps, hogy leraktam low-ra.

Amúgy meg általános probléma, hogy durván melegszik a gépem.

Ezért is szoktam visszavenni a grafikát.

Na de a poén az, hogy jó gépem van.

Töltöttem fel egy képet a .kepfeltoltes.hu-ra a gépem adatairól:

Link: [link]

Direkt link: [link]

(Nem tudom mi a különbség, ezért mind a kettő fajtát belinkeltem.)

2012. márc. 19. 13:24
1 2
 11/17 Csiß ***** válasza:
Ja bocs :P a battle.net systemcheck miatt gondoltam hogy ezeket a játékokat is nyomod ^^
2012. márc. 20. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:

FPS: szedd le a fraps nevű progit, videó felvevő, de méri FPSt is.

Mi az a "Crysis Warhammer" ? Te írtad, de én ilyenről még nem hallottam !

2012. márc. 20. 13:58
 13/17 dejan válasza:
Ezek a játékok semmik a te gépedhez képest.Az l4d et probáld meg singleben játszani fullon,ha ott is baj van velle akkor tényleg nem tudom mi lehet a gond.
2012. márc. 20. 19:04
 14/17 A kérdező kommentje:

eXtreme D.j. > Bocsi, elírtam azt a játékot. A Crysis Warhead-re gondoltam.

Leszedtem a Fraps nevű progit és ahogy 'dejan' mondta kipróbáltam single playerben a progi segítíségével sikerült játék közben egy csomó képet készítenem.

Abból kiválasztotam 11-et és feltöltöttem azokat is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Azt hiszem az utolsó kép tartalmazza abeállításokat, amin ment a játék futás közben. Minden felraktam maximumra és, mint a képeken is jól látszik, mégis bírja a gép. Persze ez csak 1 játék és a hűtéssel még mindig gond van ugyanis, míg csináltam a képeket (10 perc) 90° körül volt a proci hömérséklete.

Várom az ötleteket és az eddigieket köszönöm.

2012. márc. 23. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Hiába középkategóriás a vidikártya, az erős proci és a baromi sok ram miatt az új játékoknak is simán high-on kéne futniuk..
2012. márc. 23. 22:20
 16/17 Argloss ***** válasza:
90°C-nál már bőven lekorlátozza a processzor teljesítményét a gép, hogy ne füstöljön el. Nem ártana valami plusz hűtés annak a gépnek.
2012. márc. 23. 22:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Tudnál ajánlani 1 esetleg 2 jó, megbízható oldalt, ahol tudnék nézni magamnak hűtőpadot? Vagy egyből egy megfelelő terméket is ajánlhatsz, ami jó a 17'3-as notimhoz.

Köszi.

2012. márc. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!