Dejan kérdése:
Ez igy erős gép?
Figyelt kérdés
Ram:2gb, Cpu:1magos 3.8ghz, Vga:9800 gt, Hdd:320gb2012. márc. 14. 17:30
1/15 anonim válasza:
Attól függ mire? Egyébként elavult, régi, sokat fogyasztó gép. Netezésre, filmezésre, vagy a 3 évvel ezelőtti játékok futtatására alkalmas. Ma már elavult, gyenge.
2/15 anonim válasza:
Csatlakozom, ma már az 1 mag nem sokat ér...
3/15 anonim válasza:
Ha ráülsz és elbír akkor igen.Mai gép minimum Ram:4Gb Cpu 4 mag Vga Hd sorozat Hdd Igény szerint
4/15 anonim válasza:
erös kávét föz:)
.
ha tudod ruház be egy újba
ha nem akor pucolgasd ki a nem szoktad:p
persze ha nagyon nemérteszhozá job ha nem mert még letörsz kihuzol valamit...
5/15 A kérdező kommentje:
Mostani játékokat is játszotam már vele pl: saints row 3, serious sam 3, cod mw 3. Elbirta a játékokat csak a saints row 3-at játszotam lowon,a többit mediumon és highon.
2012. márc. 14. 17:45
6/15 anonim válasza:
Márióbol is van 2012-es játék,esetleg kipróbálnád a NFS The Run-t vagy esetleg a Metro 2033-at ezek is újak,ja bocsi a metro tavalyi.
7/15 A kérdező kommentje:
A metro 2033 lazán elvinné.A the runt nemhiszem csak a videokártyája van meg,esetleg ha lenne 4 vagy 6 GB ramom.
2012. márc. 14. 18:11
8/15 A kérdező kommentje:
Meg a the run-nál most néztem gépígény.hu-n és can you run it-en mind a kéthelyen kivan pipázva a CPU-m.
2012. márc. 14. 18:16
9/15 A kérdező kommentje:
Meg a the run-nál most néztem gépígény.hu-n és can you run it-en mind a kéthelyen kivan pipázva a CPU-m. Uthogy lehe hogy minimumon menne.
2012. márc. 14. 18:17
10/15 anonim válasza:
Ha ezzel a procival játszható lesz neked a Metro 2033 (ami a legjobban gépzabáló játékok közé tartozik, tehát kötve hiszem), akkor komolyan megtapsollak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!