Melyik a legjobb/legerősebb AGPs videókártya 20000Ft ért?
Már régóta keresek erős AGPs videókártyát, de az összes 30000 fölött van. Ami mindenképp fontos, hogy legyen VGA csatlakozója és 1024MB VRAM-ja.
Amit eddig a legjobbnak találtam az az ATI Radeon HD4650, de ugye ebben csak 512MB VRAM van :-/
Várom a válaszokat! :)
pellesmartin és azt tudod mi a különbség AGP és PCI-e között?
Amúgy kérdező a HD4650/HD3850 lenne a két jobb választás.
Azt meg nem értem miért kikötés az 1 giga VRAM, a HD4650-nek bőven elég annyi is.
Az 1024MB VRAM ezért lenne fontos mert sok játékhoz, hogy full high-on tudja jáccani kell az 1024, de ha nem ajánjlátok a 20k alatt elég akkor 512MB is.
Most egy ATI Radeon 9250-em van, már évek óta megakarok szabadulni tőle mert semmi jó gém nem megy rajta. :-/
Szóval akkor maradjak a HD4650-nél?
Az 1. kommentelőnek meg üzenem, hogy utána nézhetnél, hogy mi az az AGP :)
Üdv :)
én a mondó lennék hogy az AGP s vga nak böven elég az 512 Mb memoria
"hogy full high-on tudja jáccani kell az 1024"
Jó vicc. Annyit elfelejtettél hogy oda nem csak VRAM kell, ha nem egy GPU is, ami a HD4650-re nem igaz.
Az meg hogy most egy 9200-asod van, csak ront a helyzeten, mivel valszeg a CPU-d nem elég a VGA alá, a lpod meg mekkora AGP szabványt támogat?
"Az 1024MB VRAM ezért lenne fontos mert sok játékhoz, hogy full high-on tudja játszani kell az 1024"
Csak annyi a baj h meg kell lennie az 1GB VRAM mellett a megfelelő teljesítménynek is ami elviszi a játékot, ami ezen a kártyán nincs meg.. (DDR2, alacsony órajelek, 128bit, stream procik kevesek..stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!