Szerinted milyen torrent servert (nas nsa) vegyek?
venni akarok egy NAS vagy NSA gépezetet,csak nem tudom melyiket
van egy ilyen [link]
meg egy ilyen: [link]
a probléma az hogy nekem van egy nas 313-am de nem tudom kihasználni vele a netem, mert csak 1mb le és 500kb/s-al tud tölteni és max 10 torrentet tudok futtatni vele de akkor a proci 110%-on van :S
szerintetek melyik lenne alkalmas egy 50 / 25ös net kihasználásra?
Nekem Stora-m van, nagyon jó kis szerkezet!
Bár a gyári flashes menüje undorító, de a torrent kliens tűrhető. (Sima transmission felület.)
Elég jól módosítgatható és gyors.
LAN-on gigabiten szépen hasít és nekem a 25/5-ös netet bőven kihasználja.
Most nekem 70 torrent van benne és elég jól bírja.
Ja az irodalmat elfelejtettem:
Ha itt megértesz 1-2 leírást, akkor tökéletes választás a cucc, nem lesz vele gondod!
(Egy tipp: ne próbálj rendszert frissíteni úgy, hogy nincs benne HDD. )
70 db torrent megy egyszerre????
a felület nem túlzottan érdekel, a lényeg hogy töltsön le és fel rendesen,ne fagyjon,lehessen fimet nézni róla 1 szóval JÓ.
Én véleményem szerint kevés a 800Mhz-es proci, a ram elfogadható. le és feltöltése mennyi a max?(ugy hogy nem fagy nem lassul hanem rendesen fut.)
->ZyXEL NSA-320 a testvére az már 1ghz-s proci a ram azt hiszem hogy ebbe is 128 van.
ez már képes lehet 50/25ös netet kihasználni.
A Storaban 1 Ghz-s CPU van!
Egyszerre ennél jóval több is futtatható, az más kérdés, hogy ebből mennyit töltenek tőled éppen.
a te NSA storádnak van webes elérése?? vagy ezt a részét nem vágod?
szerintem ddns cimen el lehet azt is érni.
van az nsa 310nek beépitett merevlemezes változata is. a kérdésem az hogy azt az 500gb-so vinyót ki lehet e szedni belőle? mert raknék bele 1tb-osat.
a sima nsa 310 vinyó nélkül 24e ft a vinyós meg 30e mondjuk megéri 500gb-os winyóér 6-7 e ft nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!