Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Próbáltál már valamilyen...

Próbáltál már valamilyen USB-s tv vevőt?

Figyelt kérdés

Szeretnék a munkahelyemen a laptopomon tv-t nézni. Ezért figyeltem fel erre a szerkezetre. Példának adok egy linket:

[link]

2012. márc. 26. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi pont ma próbáltunk ki egyet. Hat vagy hét csatornát fogott, van rejta felvevő, időzítő, EPG.
2012. márc. 26. 23:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Nade mennyire tisztán fogta? Külső antennás volt? Vagy az antenna nélküli is fogja rendesen? Kérdezhetem, hogy helyileg hol próbáltátok ki? (Gondolom pesten kicsit másabb a jelerősség mint vidéken)
2012. márc. 27. 00:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Leszogezem sose probaltam az adot tipust. DE! Hamarosan minden adas dvb lesz. Szoval ha nem csak par honapra kell erdemes DVB s vevot venned. Bocs ha rosszat mondtam...
2012. márc. 27. 04:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Mi az a DVB? A fő kérdésem mostmár az lenne, hogy mennyire élvezhetően jönnek be az adók?
2012. márc. 27. 05:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen, mi Pesten próbáltuk ki, nagyon szép tiszta volt a vétel. Egy belső kis antenna van hozzá, amit az ablakra lehet tapasztani. Vidéken nem tudom hogyan működne. Merre vidék egyébként?
2012. márc. 27. 06:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen megnéztétek a linket?

"nézheti a TV adásokat, vagy hallgathatja a rádióadásokat, amelyek az interneten megtalálhatóak"

"Az eszköz használatához élő internetkapcsolat szükséges."

Nem tudom mire jó ez, de a leírás alapján ezzel nem tudsz semmilyen tévé adást venni. Internetről meg tévézhetsz enélkül is.

2012. márc. 27. 09:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Már a DVB-s, saját antennás verzióról van szó.
2012. márc. 27. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha a Mindig TV-s adásokat akarod nézni ne ezt vedd.

Egy DVB T tunerre van szükséged.Azt a néhány digitális DVB T -s adást tudod nézni amit a Mindig TV ad(tv2 rtl m1 stb)

Egy valamitől függ a minőség hogy mennyire van szabad rálátása az antennának az adótoronyra,ezt ki kell derítened van ahol semmi nem jön.

Mondjuk egy gyengébb 2 magos processzorral próbáltam kb 50% proci terhelés mellett

DVB T digitális földfelszini sugárzás

2012. márc. 27. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Szoval jobban meg vizsgalva... ez egy pendrive amin van valami program ami web tv hez csatlakozik ?
2012. márc. 27. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Körülbelül. Különös "termék""......
2012. márc. 27. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!