Próbáltál már valamilyen kábítószert? Ha igen, milyet?

na végiggondoltam és mivel nincs nálam semmi cink és mostanában nem csinálok ilyeneket leírom. hátha nem nyomoznak le :P
Növények: Cannabis, Gomba, Szerecsendió, Hawaii törperózsa, Salvia Divinorium, Ayahuasca (caapi és viridis) , Mákból feldolgozatlan ópium, Dohány, Kávé
Szintetikus: bélyeg, spuri, mefi, ismeretlen tartalmú bogyók, DXM, Benzidamin, Xanax, Meprobamát, Szipu (Hajtógáz és Kéjgáz) , Alkohol
Ezek közül vannak amiket éveken át fogyasztottam, vannak amiket csak néhány hónapon át és vannak amiket meg csak 1-2 alkalommal.
Valószínűleg van amit kifelejtettem.
És Most teljesen tiszta vagyok. A cigit is nemrég abbahagytam. (de folyton visszaesek, már lehet nem bírom tovább) Az összes dolog közül csak a cigi leszokásával gyűlt meg a bajom.utána az alkohol és utána a spuri (azt már nem is kívánom, de sok munkám volt benne hogy ez így legyen)
Hát élményeket nem akarok írni. sokáig tartana és rengetegre nem emlékszem.

Nem csinálom már egyiket se,de régebben ezek voltak: extasy,speed,LSD,fű,kokain.A kokaint kétszer próbáltam,nem akartam rászokni.
Miért kérdezted ezt,kérdező?:)

Fű, Salvia, Dinitrogén-oxid.
Ha érdekel írj, privátba írok bővebben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!