Próbáltál már valamilyen kábítószert? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 18:28
51/58 anonim 

válasza:

4 db ot ? törperózsa volt?
hát igen. nem kifejezetten kellemes az egész. de ez így van minden növénynél.
remélem tanultál valamit ebből. végül is ezek nem rekreációs drogok hanem tanító növények.
52/58 A kérdező kommentje:
jajaja az volt,pedig azthittem,hogy kellemes élmény lesz,1 kicsit szétcsúsztam..:D
2011. jún. 9. 17:48
53/58 A kérdező kommentje:
igazából még mindig nem tudom eldönteni h most ez jó volt ,v rossz,lehet kikéne próbálnom mégegyszer :/
2011. jún. 10. 11:12
54/58 anonim 

válasza:

remélem a külső szőrös héját leszedted. az mérgező gombaréteg.
Ha ez megvan csináld azt hogy elültetsz 5 öt úgy hogy előtte összetörted és papírba becsomagolod. Aztán iszol mellég gyömbéres teát hogy csökkentse a hányingert. És ha érzed hogy hányni kell ne küzdj ellene, hanem hányj. Utána mindig fantasztikusan érzi magát az ember.
55/58 anonim 

válasza:

megismételni csak egy-két hét múlva érdemes.
Addigra kitisztulsz és feldolgozod az egészet.
56/58 A kérdező kommentje:
köszi:p
2011. jún. 10. 16:47
57/58 anonim 

válasza:

Jézusom és atyám! Hát te beteg vagy 74%os??? Papírba csomagolni gec...joghurt bmeg joghurt. Oszt' csodálkozol, hogy szarul vagy...úristen.
58/58 anonim 

válasza:

Amúgy kérdésre válaszolva: Kék hajni, cannabis sativa/indica, yopo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!